Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Predbožična Budimpešta 2017

B U D I M P E Š T A   ( PREDBOŽIČNI IZLET - 1 DAN )

ODHOD : 16. December

ODHOD BUS AP :

04.40 SLOVENJ GRADEC, 

05.00 PREVALJE,

05.05 RAVNE NA KOROŠKEM,

05.20 DRAVOGRAD                                

Odhod s Koroške in vožnja z vmesnimi postanki proti Budimpešti. Po prihodu v madžarsko prestolnico bo sledil avtobusni ogled mestnih znamenitosti: Trg junakov, Mestni park, Stadion, trg okoli Parlamenta, Štefanova cerkev. Sledilo bo nekaj časa za samostojne oglede, sprehod po znameniti Vaci ulici in obisk božičnega sejma na trgu Vörosmarty, ki je med največjimi v Evropi, a pred leti je bil celo izbran za enega izmed najlepših. Trg v predbožičnem času napolnijo lesene hišice, v katerih prodajajo spominke, darila, pijačo, ... Na slavni budimpeštanski kavarni Gerbeaud pa je prikazan adventni koledar. V pozno popoldanskem času povratek proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v nočnih urah. 

CENA EUR :   42,00

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, slovenskega vodnika,  nezgodno zavarovanje in organizacijo potovanja.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: Matijeva cerkev 3 €, Ribiška trdnjava 3 €.

 Skladno z zakonom o obligacijah si pridržujemo pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov. Splošni pogoji in navodila so sestavni del tega programa. 

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net