Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
SEA STAR FESTIVAL 2018

 

Festival Sea Star, ki je letošnji kar dvakratni nominiranec za evropske festivalske nagrade in prejemnik nagrade ambasador za najboljši novi festival, se bo v Umagu zgodil med 24. in 27. majem.  YOUNG pa je ponosni in ekskluzivni partner Sea Star festival za prodajo vstopnic na slovenskem trgu. Formula 2+2 se je pokazala kot izredno uspešna, zato si lahko ljubitelji festivalov obetajo osrednji program 25. in 26. maja, prvi in zadnji dan pa bosta rezervirana za ogrevanje in after party.

Cena vstopnice je samo 32 EUR in je trenutno kar 60% cenejša od tistih, ki bodo v prodaji v času festivala.

Število vstopnic je omejeno, posebna cena vstopnice je omejena, zato čimprej rezerviraj svoj najugodnejši paket!

POMEMBNO

“Sea Star nadaljuje tradicijo festivala Exit zato tako domači kot regionalni publiki omogoča najugodnejše cene, prav tako pa so te nižje kot cene podobnih festivalov v okoliških državah. Zavedamo se želja s katerimi smo začeli to festivalsko zgodbo in vemo, da smo vsi zahajali v iste klube in poslušali podobno glasbo, zato je regija na prvem mestu,” je povedal Dušan Kovačević, direktor festivala Exit.

Tisti, ki si bodo želeli posebnega tretmaja, bodo imeli na voljo tudi VIP vstopnice in sicer po ceni 107 EUR.

Festival Sea Star je občinstvo navdušil že v prvem letu in pritegnil številne glasbene izvajalce. Vsi so po festivalu govorili v superlativih, bili navdušeni nad lepotami Istre kot tudi nad domačini v Umagu. O festivalu so pisali številni svetovni mediji, med drugim tudi DJ Mag, Billboard, IQ Magazine, Mix Mag in drugi. V času festivala je Stella Maris obiskalo več kot 50.000 obiskovalcev, ki so uživali v nastopih izvajalcev kot so The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum, DJ Spiller, Dubioza Kolektiv, Matter in številni drugi.

https://youtu.be/3nh5OmjOCjc

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net