Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Coris - asistenčno zavarovanje v tujini

 
 

Zavarovanje za tujino z asistenco CORIS krije nujne stroške, ki v tujini nastanejo kot posledica novonastale bolezni ali poškodbe. Zavarujete se lahko kot posameznik, družina ali skupina, ki potuje skupaj.

KRIJEMO TUDI PREVOZE :  Mi bomo naredili vse, da se varno vrnete domov.

VEČ KOT 20 LET IZKUŠENJ : Več kot 2 desetletji izkušenj pravita, da imamo najbolj zanesljivo ekipo.

LASTEN ASISTENČNI CENTER : Ko potrebujete pomoč, smo neposredna zveza z zdravnikom.

Če ste v tujini zasebno ali službeno, vas nesreča lahko ujame kjerkoli, zato je prav, da ste nanjo pripravljeni. Naš asistenčni center vam bo pomagal od prvega klica do prihoda domov in bo v neposrednem stiku z vašo bolnico ali lečečim zdravnikom, da boste kar najhitreje dobili najbolj točne informacije. Brez skrbi, tudi stroške klicev na našo asistenco bomo pokrili mi.

ZAKAJ POTREBUJETE ZAVAROVANJE? Medtem ko vi počitnikujete, nesreča dela nadure. Zavarovanje za tujino je ključno za brezskrbno potovanje.

KDO SE LAHKO ZAVARUJE? Zavarovanje je namenjeno vsem, ki v tujino potujete za manj kot 1 leto: Posamezniki na dopustu ali službeni poti Družine, ki potujejo skupaj Skupine ljudi, ki potujejo skupaj

KAKO UVELJAVLJATE ZAVAROVANJE? V primeru potrebe po zdravstveni asistenci, pokličite naš asistenčni center. Pripravite podatke na polici: Ime in priimek. Številko police, če jo imate pri sebi. Številka asistenčnega centra: 01 519 20 20 (24/7)

 

CENIK 01.01.2018

SPLOŠNI POGOJI CORIS : https://www.coris.si/si/856/turisticno-zavarovanje-za-tujino.aspx

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net