Vaša potovalna agencija, ki nudi ugodne počitnice, smučanje, letalske karte, potovanja, apartmaji in še mnogo več.
Letovanja
Zimovanja
Izleti
Letalske karte
Križarjenja
Coris - asistenčno zavarovanje v tujini

Turistično zavarovanje

Turistično zavarovanje CORIS lahko sklenejo posamezniki, družine in skupine, ki v tujino potujejo zasebno ali službeno. Tako bi se zavarovali, ko v tujino odhajate na dopust ali počitnice, na smučanje, križarjenje, izlet, sestanek, sejem ali konferenco, lahko pa zgolj zaradi nakupovanja v pohištvenem velikanu v Gradcu, Celovcu ali Villeseju.

Družinsko zavarovanje CORIS

Turistično družinsko zavarovanje CORIS je namenjeno družinam, ki se v tujino odpravljajo na dopust, počitnice, izlet, nakupovanje itd. Družinsko zavarovanje velja za družinske člane, ki prebivajo na istem naslovu in skupaj potujejo v tujino. V osnovi so družina starši in otroci do 26. leta starosti, so pa pri družinskem zavarovanju možne številne kombinacije (zakonca, izvenzakonska partnerja, mati in sin, oče in hči, bratje in sestre do 26. leta starosti, stari starši in vnuki), pomembno je le, da živijo na istem naslovu, tudi če imajo v uradnih dokumentih različne naslove.

Posamično zavarovanje CORIS

Turistično posamično zavarovanje CORIS je namenjeno posameznikom, ki se za krajši ali daljši čas (do 1 leta) odpravljajo v tujino. Namen potovanja je lahko zasebne ali službene narave.

Skupinsko zavarovanje CORIS

Skupinsko zavarovanje CORIS se lahko sklene, ko v tujino skupaj potuje vsaj 9 oseb. Pri skupinskem zavarovanju je pomembno, da skupina potuje skupaj in na isto lokacijo. Premija in zavarovalno kritje sta po osebi. Pri večjem številu oseb so mogoči dodatni popusti na premijo.

Celoletna zavarovanja

Celoletna zavarovanja CORIS so po izredno ugodnih premijah namenjena tako posameznikom kot družinam, ki so pogosto v tujini. Zavarovanje velja 365 dni in ni vezano na koledarsko leto. Velja za neomejeno število potovanj, družinski člani lahko potujejo ločeno. Pogoj je, da posamezna pot ni daljša od 60 dni. Celoletno zavarovanje CORIS je torej namenjeno posameznikom in družinam, ki bivajo v Sloveniji, a so pogosto na poti v tujini, in ni namenjeno tistim, ki stalno bivajo v tujini.

Zavarovalni pogoji: Zdravstveno (SPLOŠNI POGOJI ZA ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE OSEB V TUJINI Z ASISTENCO 01-ZZTA-01/13)

Zavarovalni pogoji: Multirisk (SPLOŠNI POGOJI ZA TURISTIČNO ZAVAROVANJE OSEB V TUJINI »MULTIRISK« Z ASISTENCO CORIS 01-MULTI-01/13)

Novo pri nas!!! Paketno zavarovanje MULTIRISK

Poleg zdravstvenega zavarovanja za tujino na CORISu po novem ponujamo tudi paketno zavarovanje MULTIRISK, ki poleg zdravstvenih kritji pokriva številne druge nevšečnosti, ki se vam lahko pripetijo med vašim bivanjem v tujini.


Kaj potrebujem za sklenitev zavarovanja?

Za sklenitev zavarovanja nam sporočite zgolj ime in priimek, datum rojstva ter vaš naslov.

Če potujete po Evropi, je načeloma dovolj osnovno kritje, 20.000€.

Za Švico in Skandinavske dežele priporočamo dvojno kritje, 40.000€.

Za dežele izven Evrope pa priporočamo trojno kritje, 60.000€.

Kakšna je razlika med zavarovanjem CORIS in evropsko kartico?

Bistvena razlika je ta, da vam zavarovanje CORIS krije stroške tako v javnih ustanovah, kakor tudi v zasebnih bolnišnicah in klinikah, poleg tega pa še morebitne stroške prevozov (helikopter, rešilec, taxi,…) in povratka v domovino. Prav tako nudimo 24 urno asistenco v slovenskem jeziku. Po drugi strani evropska kartica krije le nastale stroške v javnih bolnišnicah, v zavarovanje pa niso vključeni prevozi in asistenca. Poleg tega na podlagi evropske kartice pogosto ne dobite povrnjenega celotnega zneska, saj vam denar vračajo po lokalni zakonodaji oz. cenikih.

Zakaj vzeti CORIS za države EU?

Obstaja veliko razlogov, zakaj je priporočljivo poskrbeti za zavarovanje CORIS tudi pri potovanjih v države Evropske unije. Naj vas opozorimo na nekaj dejstev, ki govorijo v prid dodatnemu zavarovanju.  Na turističnih destinacijah se povečini nahajajo samo klinike in bolnice, ki so v zasebni lasti, kriti so stroški zdravljenja pri državnih, kot tudi zasebnih zdravnikih, lastna mreža pogodbenih zdravnikov,  CORIS v Ljubljani z vami 24/dan v slovenskem jeziku, kriti dejansko nastali stroški, za razliko od konvencije, kriti stroški za vse potrebne prevoze, vključno s prevozom v domovino.

Za podrobne informacije pokličite : 02 824 06 03 ali pošljite mail carintia@siol.net

 

01-ZZTA-01/13 1/14 Velja od 01.01.2016

Družinsko celoletno zavarovanje CORIS

Če kot družina pogosto potujete v tujino, je sklenitev celoletnega družinskega zavarovanja CORIS idealna rešitev za vas. Prednost sklenitve celoletnega družinskega zavarovanja je v tem, da vsak član družine lahko potuje sam in vam ni treba biti ves čas skupaj. Z enim samim, cenovno ugodnim in dostopnim zavarovanjem poskrbite za varnost vas in vaše družine skozi vse leto.

Posamično celoletno zavarovanje CORIS

Celoletno posamično zavarovanje CORIS je namenjeno posameznikom, ki živijo v Sloveniji in večkrat na leto, službeno ali zasebno, potujejo v tujino. Poleti na morju, pozimi na smučanju, službeno v Münchnu in za konec še malo po svetu. Ko ste v tujini le en dan ali zgolj nekaj ur, na zavarovanje največkrat niti ne pomislite. S sklenitvijo celoletnega posamičnega zavarovanja je tudi ta skrb odveč.

CARINTIA Polje 5, SI-2391 Prevalje, Tel.: +386 (0)2 82 40 603, Email: carintia@siol.net