LUŠTno bo

Številka ponudbe: 00|4359
15.09.2018
Kategorija:

Ste že kdaj zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Če ste odgovorili z ne, potem si vzemite en dan časa in pojdite z nami na izlet v Lendavo. Boste videli kako LUŠTNO nam BO.

Opis

ODHODI: 15. September 2018

Vstopne postaje: Prevalje, Ravne na Koroškem, Dravograd

Razgledovanje po prekmurjo bomo pričeli v Vinariumu Lendava. Vinarium je razgledni stolp visok 53,5 m, in ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.  Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se bomo povzpeli z dvigalom, tisti z malo več kondicije pa se lahko nanj povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se bomo naužili prekrasnega razgleda, naredili čudovite fotografije pa se bomo lahko okrepčali v pritličju stolpa, kjer ponujajo dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.

Izlet bomo nadaljevali na en lušten način na Luštovi  domačiji. Če še ne poznate najboljšega paradižnika pri nas, ga boste spoznali na njihovi domačiji. Ogledali si bomo rastlinjak s kar 100 različnimi sortami paradižnika in se seznanili s skrivnostmi tega sočnega sadeža. Po ogledu pa bomo paradižnik tudi poiskusili in kupili kakšnega za domov.

Pravijo, da nisi bil v Lendavi, če nisi jedel njihovega Bograča, zato je prav, da ga poskusimo tudi mi. Bograč nam bodo pripravili v eni izmed najstarejših gostiln v tem predelu s kar stoletno tradicijo.

Polni novih doživetij in novega znanja se bomo odpravili nazaj proti Koroški.

V ceni

*prevoz s turističnim avtobusom

*ogled in degustacijo paradižnika Lušt ter bon 3 €  dobropisa za nakup paradižnika

*Bograč

*vstopnino za razgledni stolp Vinarium

*organizacijo izleta

*vodiča 

cena na osebo pri 25 prijavljenih 45
cena na osebo pri 35 prijavljenih 39
cena na osebo pri 45 prijavljenih 36 €

                                                                                                             

Odhod Povratek Število dni Cena
15.09.2018 15.09.2018 0 36.00 € / osebo

Osnovna cena:36.00 €

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -
Pošlji povpraševanje