Andaluzija - družinske počitnice na čarobnem jugu Španije

Številka ponudbe: 01|4290
Kategorija:

Na jugu Španije vas bo očarala–»španska pokrajina iz prospekta«, kjer so luč sveta Andaluzija je silna in vznemirljiva, temperamentna in strastna, je domovina flamenka, bikoborb, čudovitih mest. Je pokrajina, ki hkrati gleda na Sredozemsko morje in Atlantski ocean in prav zaradi tega ima čudovito podnebje. Zakaj ne bi z nami podaljšali poletja in se prepustili odlični hotelski ponudbi, zlati plaži obale Costa Del Sol, toplim jesenskim žarkom in zvokom valov?

Osnovne informacije

Čas potovanja: 5 dni / 4 noči
Najmanjše število potnikov: 40

 

Opis

Ključne prednosti:

  • Direkten let iz Ljubljane, odlične časovnice, 5 polnih dni, slovenski spremljevalec.
  • Produkt oblikovan za družine (tudi z majhnimi otroki), vendar hkrati primeren za pare in starejše osebe.
  • Odlične temperature zraka in toplo morje, september je najlepši čas za podaljšanje poletnih počitnic.
  • Vrhunski družinski hotel 4* na sami plaži – hotel VIK COSTA DEL SOL, polpenzion vključen ceno.
  • Čudoviti izleti za doplačilo (Gibraltar, pravljična Ronda z mostom, ki ločuje mesto na pol, obisk tematskih parkov ...

VRHUNCI POTOVANJA: počitnice v odličnem hotelu s polpenzionom, obisk tematskega parka Isla Park in ogled prestolnice Andaluzije, morsko doživetje v parku Selwo Marina, simpatično srečanje z živahnimi opicami z Gibraltarja

 

1. dan: LJUBLJANA–SEVILLA–COSTA DEL SOL / večerja
Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnik (predvidoma v zgodnjih jutranjih urah). Polet letala v Sevillo, kjer boste pristali v jutranjih urah. Po pristanku in prevzemu prtljage sledi vožnja z avtobusom proti Costa del Sol "Sončna obala". Nastanitev v hotelu in prosti čas za sonce, plažo in pesek. Večerja in prenočevanje.

 

2. dan: COSTA DEL SOL–(SEVILLA–ISLA MAGICA PARK)–COSTA DEL SOL / zajtrk, večerja
Zajtrk in prosto za raziskovanje "Sončne obale" ali pa si dan popestrite s celodnevnim izletom v Sevillo in obiskom tematskega parka Isla Magica Park (za doplačilo). V jutranjih urah odhod proti prestolnici Andaluzije in krožni avtobusni ogled mesta ob reki Guadalquivir. Sledi obisk tematskega parka, ki je zgrajen na prostoru, kjer se je leta 1992 odvijala svetovna razstava Expo. Park vas bo navdušil s svojimi atrakcijami, predstavami in vrtiljaki, ki se popolnoma ujemajo s sloganom parka “Diversión sin límites” oz "zabava brez omejitev". V popoldanskih urah povratek v hotel, večerja in prenočevanje.

3. dan: COSTA DEL SOL–(GIBRALTAR)–COSTA DEL SOL / zajtrk, večerja
Zajtrk in prosto za počitniške užitke ali pa se podajte na celodnevni izlet v Gibraltar (doplačilo). Vožnja do državice Gibraltar, kjer se boste z mini avtobusi popeljali do razgledne ploščadi, od koder je lep razgled na Afriko, znamenite kraške Michaelove jame in “opičje skale”. Tam se boste srečali z najstarejšimi prebivalci državice–opicami iz Barberije. Gibraltar je znan tudi kot prostotrgovinska cona. Vrnitev v hotel, večerja in prenočevanje.

4. dan: COSTA DEL SOL–(RONDA–SETENIL DE LAS BODEGAS)–COSTA DEL SOL / zajtrk, večerja
Zajtrk in dan prost za oddih na plaži ali ob bazenu. Za doplačilo vam priporočam izlet v Rondo. Pot vas bo vodila po španski pokrajini med oljčnimi nasadi in vinogradi vse do spektakularnega mesta Ronda. Sprehod po mestu mimo palače Mondragon iz 15. st., antične bikoborske arene do "Novega mostu", ki povezuje stari del mesta z novim. Prosto za kosilo. Na poti nazaj postanek v očarljivi vasici Setenil de las Bodegas, ki je znana po hišah, ki so vgrajene v skalo, ki visi nad reko Trejo. Vrnitev v hotel, večerja in prenočevanje.

5. dan: COSTA DEL SOL–(PARK SELWO MARINA)–SEVILLA–LJUBLJANA / zajtrk
Zajtrk v hotelu in prosto za zadnje počitniške užitke na plaži. Lahko pa izkoristite dan za obisk parka Selwo Marina v mestecu Benalmádena (doplačilo), ki vam ponuja pravo morsko doživetje. Uživali boste v šovu delfinov in morskih levov, opazovali pingvine pri hranjenju in spoznali eksotične ptice. V popoldanskih urah prevoz na letališče pri Sevilli, od koder boste predvidoma v večernih urah poleteli proti Ljubljani.

V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -