Cvetlični sejem v Pordenonu

Številka ponudbe: 01|7400
država
Južna Evropa
kraj
Italija
Kategorija:

Cvetličnemu sejmu pravijo tudi cvetni spektatel. Ljubitelji in ljubiteljice raznovrstnega cvetja odpravite se z nami na 41. cvetlični sejem - ORTIGIARDINO. Na poti pa se bomo ustavili še v VILLESU - Tiare Shopping.

Osnovne informacije

Čas potovanja: 1 dan
Najmanjše št. potnikov: 45 s posameznega odhodnega mesta

Opis

SLOVENIJA - ITALIJA - SLOVENIJA

Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 07:00.
Vožnja do Vrtojbe /Fernetičev, kjer bomo prečkali mejo proti Pordenonu, kjer bo letos že 41. cvetlični sejem – ORTOGIARDINO. Cvetličnemu sejmu pravijo tudi cvetni spektakel. Sejem vsako leto privabi več kot 65.000 obiskovalcev in se odvija na kar 30.000 kvadratnih metrih, kjer se predstavi okoli 300 razstavljalcev. Največji sejem v severovzhodni Italiji je pravi raj za vsakogar, ki ima rad rastline in vrt. Namenjen je vrtnarjem, pridelovalcem, proizvajalcem in trgovcem na drobno z izdelki za vrt in nego rastlin, pa tudi vsem, ki se z vrtičkarstvom in cvetličarstvom ukvarjajo ljubiteljsko. Na razstavljenih prostorih ne bo manjkalo raznovrstnih semen, čebulic, lončnic, rezanega cvetja ter opreme za vrtove in parke. Predstavljeno bo tudi zunanje pohištvo z idejami o dekoraciji, na voljo bo tudi veliko strokovne literature o vzgoji cvetlic in vrtnarjenju. Opazovali in ogledovali si bomo najboljše ideje na področju vrtnarjenja. V popoldanskih urah se bomo sprehodili po Pordenonu. Na poti proti Sloveniji se bomo ustavili še v najnovejšem in največjem nakupovalnem središču severovzhodne Italije, v VILLESU - Tiare Shopping, ki se razprostira na 90.000 kvadratnih metrih in se ponaša s 175 trgovinicami.
V večernih urah se bomo odpravili proti domu.

Ne spreglej - odhodna mesta in ure odhodov

 • Sežana (Hotel Safir ): ura odhoda 8:10; od 29 EUR/osebo

 • Nova Gorica (mejni prehod Vrtojba): ura odhoda 8:10; od 29 EUR/ osebo

 • Ljubljana (parkirišče Dolgi most): ura odhoda 7:00; od 33 EUR/osebo

 • Kranj (MC Primskovo): ura odhoda 6:30; od 35 EUR/osebo

 • Celje (Dvorana Zlatorog): ura odhoda 5 :45; od 37 EUR/osebo

 • Novo mesto (MC Bršljin): ura odhoda 6:10; od 35 EUR/osebo

 • Maribor (glavna avtobusna postaja): ura odhoda 4:55; od 40 EUR/osebo
 • V ceni

  odhod iz Sežane (Hotel Safir) ali odhod iz Nove Gorice (mejni prehod Vrtojba) prevoz s turističnim avtobusom po programu vse cestnine in parkirnine turistično spremljanje vstopnina na ORTOGIARDINO sejem organizacija DDV -|-avtobus

  Osnovna cena:Pokličite

  Povpraševanje

  Odraslih
  + -
  Otroci
  + -