Hotel Apollonion - Asterias Resort and Spa - Apollonion

Številka ponudbe: 01|2733
Kategorija:

Apollonion Resort je stilno urejen hotel, ki zagotavlja gostom odličnost in storitve na visokem nivoju. Idealno okolje za sprostitev in uživanje.

Opis

ZGODNJA PRIJAVA, ODLOČITEV JE PRAVA

  • NAJVEČJI POPUSTI za rezervacije do 30.4.2019 (že vključeno v ceno)
  • GARANCIJA NAJNIŽJE CENE – 100 % brez tveganja za rezervacije do 28.2.2019
  • S PLAČILOM Z GOTOVINO ŠE UGODNEJE: 3 % gotovinski popust s 100 % plačilom ob rezervaciji do 28.2.2019

Nastanitev

Kjer se srečata moderna eleganca in umetnost      

Novo zgrajeni hotelski kompleks združuje dva hotela, Apollonion in Asterias, poznan pod imenom Apollonion – Asterias Resort & Spa. V stilno dovršenem kompleksu obeh hotelov lahko občudujete izbrana umetniška dela priznanih slikarjev. Idealno okolje za sprostitev in uživanje za zahtevnejše goste, mladoporočence in družine. Prepustite se razvajanju v storitvah na visokem nivoju!

Lega in okolica: 300 m od priljubljene peščene plaže Xi, 7 km od Lixurija, 46 km od letališča.

Hotelska ponudba: hotelski kompleks s skupno recepcijo za hotel Apollonion in za hotel Asterias, restavracija La Primavera, italijanska a la carte restavracija La Trattoria, a la carte restavracija Pergola, bar Medeo, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, kopalne brisače (depozit), bar ob bazenu,  snack bar ob bazenu, TV kotiček, internetni kotiček, kino, konferenčna dvorana, galerija, trgovine s spominki.

Deluxe sobe (Apollonion, 30 m2): moderne, prostorne in stilno opremljene, klimatska naprava, mini bar, Sat TV, telefon, internet – high speed, sef, kopalnica (kopalni plašč, copati, sušilnik za lase), balkon; na voljo otroške posteljice (potrebna predhodna najava).

Deluxe Family (Apollonion, 42 m2): večje in prostornejše s spalnico v zgornjem nadstropju, enako opremljene kot deluxe sobe.

Deluxe Suite Maisonette (Apollonion, 61 m2): enako opremljene kot deluxe sobe, večje in prostornejše s spalnico v zgornjem nadstropju. Nastanitev primerna za 5 oseb.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, Kids Play Land (igralnica za otroke, mini klub, TV soba z video igricami).

Storitev: samopostrežna zajtrk in večerja.

Wellness & aktivnosti (za doplačilo): wellness & spa center (različne masaže in terapije, kopeli, lepotilni center za nego obraza in telesa, jacuzzi, hammam, savna); sodobno opremljen fitness, za doplačilo: biljard, vodni športi na plaži.

Spletna stran: www.apollonionasterias.com

Naša ocena: 4*    


V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -