Hotel Armonia

Številka ponudbe: 01|2617
Kategorija:

Hotel Armonia se nahaja ob promenadi s pogledom na slikovito marino. Priporočamo vsem, ki si želijo sproščujočih in mirnih počitnic.

Opis

Nastanitev

Pogled na slikovito marino, ki umiri dušo

Lega in okolica: do peščeno prodnate plaže 850 m, 500 m do središča letovišča Nidri s številnimi tavernami in bari, 35 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija, zajtrkovalnica, bar, brezplačen Wi-Fi na javnih površinah, internet kotiček, terasa z bazenom, otroški bazen, kopalne brisače (ob bazenu brezplačno), ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo.

Superior sobe: prenovljene in lepo opremljene, klimatska naprava, telefon, Sat TV, sef, kopalnica, sušilnik za lase, balkon.

Storitev: obogaten kontinentalni samopostrežni zajtrk.

Spletna stran: www.armonialefkada.gr

Naša  ocena: 3*

 

 

Okušamo na Lefkasu (za doplačilo)

Nič ni lepšega od uživanja hrane v Grčiji – ker je intimno. Leseni stoli, barvit pogrinjek in prijeten ambient; na lokalnem radiu nepogrešljivi aktualni grški hiti, rahel piš vetra, občasni pljusk morja. Vpogled v grško kulturo in tradicijo nam pričara mama lastnika; izza ovinka nas ujame vonj olivnega olja in ščepca origana; v kozarec si nalijemo ohlajenega vina iz trt, ki se vijejo po goratih sušnih pobočjih ... Čas je za užitek!

  • preverjene taverne in restavracije
  • kakovostna lokalna hrana, tradicionalna kuhinja
  • možnost izbire (kosilo ali večerja) in po želji vsak dan v drugi restavraciji

Na Lefkasu se bomo razvajali v preverjenih restavracijah:

Letovišče Nidri: Flisvos, Basilico
Letovišče Ligia: Makis
Letovišče Agios Nikitas: Join in

*Natančen seznam restavracij z odpiralnimi časi, kontakti za možnost prehodne rezervacije in jedilnimi listi boste prejeli pri našem predstavniku ob prihodu na destinacijo. Ob naročilu dodatnih a la carte jedi, doplačilo na kraju samem.

V doplačilo je vključeno

  • 7x kosilo ali večerja v restavraciji iz seznama
  • predjed, glavna jed, sladica ter kozarec rdečega ali belega namiznega vina, voda

 

V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -