Hotel Pizzo Calabro Resort - KLUB

Številka ponudbe: 01|2735
Kategorija:

Hotel Pizzo Calabro Resort je priljubljen hotel z bazenskim kompleksom in prelepim vrtom je pravi izbor za počitniške dni tako za posameznike in družine.

Opis

ALL INCLUSIVE

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji (zajtrk, kosilo, večerja). Ob obrokih brezalkoholna in alkoholna pijača; popoldanski prigrizki na voljo med 17:00 – 18:00 uro, brezalkoholna in alkoholna pijača, kava in čaj strežena v glavnem baru med 10:00 -22:00 uro.

Natančen program all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Nastanitev

Odkrijte zadovoljstvo in sprostitev v priljubljenem hotelu z bazenskim kompleksom obdanim s prelepim vrtom z mediteranskim rastjem ter nasadom borovcev. Domačnost in gostoljubje, različne aktivnosti, dolgi sprehodi ob morju so pravi izbor za počitniške dni tako za posameznike in družine.

Lega in okolica: 450 m od čudovite peščeno prodnate plaže, do plaže večkrat dnevno brezplačni prevoz, 8 km od mesta Pizzo, 40 km od mesta Tropea, znanem po bogati zgodovini in arhitekturi, 14 km od letališča Lamezia Terme.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi na javnih prostorih, glavna restavracija, bar ob bazenu in na plaži, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno (na sobo 1 senčnik in 2 ležalnika), kopalne brisače (varščina ter doplačilo 2 €/ brisačo – dnevna menjava), amfiteater, diskoteka, parkirišče.

Sobe: stilsko opremljene, klimatska naprava, Sat TV, telefon, mini bar (doplačilo), sef, kopalnica, sušilnik za lase, balkon, pogled na vrt.

Družinske sobe: stilsko opremljene, pograd, klimatska naprava,  Sat TV, telefon, mini bar (doplačilo), sef, kopalnica, sušilnik za lase, terasa, pogled na vrt .

Storitev: all inclusive. Na vprašanje dietna prehrana (za diabetike in brezglutenska prehrana).

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, baby club (0-3 let), kids club (3-12 let), young club (13-16 let) v času visoke sezone, otroška posteljica (doplačilo 5 €/dan, na vprašanje in ob predhodni potrditvi hotela), otroško igrišče.

Wellness & aktivnosti: aerobika, fitness, igrišče za mali nogomet, tenis igrišče (doplačilo), namizni tenis, vodni športi (kanuji,vodna aerobika); za doplačilo: storitve lepotilnega salona in  masaže; dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle.

Spletna stran: www.villaggioclubpizzo.com

Naša  ocena: 4*


V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -