Hotel White City Resort

Številka ponudbe: 01|2679
Kategorija:

Hotel White City Resort vas bo prevzel z moderno in elegantno notranjo opremo, kvalitetnimi storitvami, sproščenim vzdušjem ter čudovitim z zelenjem obdanim okoljem.

Opis

Nastanitev

Sprostitev za telo in dušo

Lega in okolica: ob lastni plaži, v mirnem predelu letovišča Turkler v bližini nekaj trgovin, restavracij; 22 km od Alanye (redne povezave z minibusi).

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, 4 bari, glavna restavracija, a la carte restavracija, restavracija s prigrizki, brezžični internet v preddverju in skupnih prostorih, kavarna, slaščičarna, frizer, trgovina, kino na prostem, paviljoni na plaži; terasa z zunanjim bazenom, 3 tobogani, otroški bazen s toboganom; brezplačni ležalniki in senčniki brezplačni ob bazenu ter na plaži, kopalne brisače brezplačno; dnevna in večerna animacija, diskoteka.

Sobe: moderne in elegantne , klimatska naprava, LCD Sat TV, Wi-Fi, telefon, mini bar (brezplačno ob prihodu), kopalnica (sušilec za lase), sef, balkon.

Družinske sobe: enaka oprema kot pri standardnih sobah, dnevno bivalni prostor z dodatno spalnico.

Storitev: all inclusive. Podrobnejši opis v ceno vključenih storitev na www.kompas.si.

Ponudba za najmlajše: mini klub (4-12 let), otroško igrišče, mini disko.

Wellnes & aktivnosti (doplačilo): masaže, storitve Spa centra, biljard, vodni športi na plaži.

Spletna stran: www.whitecityhotels.com

Naša  ocena: 5*
 

Ne spreglejte

Za vse rezervacije po 20. 9. so predvidene ure poleta na letališče Antalya s prevoznikom Tailwind Airlines v predvidoma zgodnjih jutranjih urah.

 

V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -