Hotel Zante Maris Suites

Številka ponudbe: 01|2666
Kategorija:

Hotel Zante Maris Suites z visoko kvaliteto storitev je namenjen samo odraslim in nudi sproščujoče počitniške dni.

Opis

ZGODNJA PRIJAVA, ODLOČITEV JE PRAVA

  • NAJVEČJI POPUSTI za rezervacije do 31.3.2019 (že vključeno v ceno)
  • GARANCIJA NAJNIŽJE CENE – 100 % brez tveganja za rezervacije do 28.2.2019
  • S PLAČILOM Z GOTOVINO ŠE UGODNEJE: 5 % gotovinski popust s 100 % plačilom ob rezervaciji do 31.1.2019 in 3 % gotovinski popust ob rezervaciji do 28.2.2019

Nastanitev

Košček nebes kjer se čas ustavi

Lega in okolica: na vzpetini, s čudovitim razgledom na Tsilivi zaliv 800 m od peščene plaže, 200 m od letoviškega kraja Tsilivi.

Hotelska ponudba: individualno razvajanje, pomeni, da hotel nudi zasebnost in sproščujoče počitnice s čudovitim razgledom, recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi,  glavna restavracija, kjer postrežejo z zajtrkom in večerjo, à la carte restavracija, bar ob bazenu lounge bar, parkirišče.

Hotel je namenjen gostom nad 16 let.

Deluxe suite: čudovito in luksuzno opremljene, velikost pribl. 32 m², klimatska naprava, Sat Tv, sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, balkon ali terasa, stranski ali direktni pogled na morje. Deluxe suite se nahajajo v prvem nadstropju.
Junior suite: čudovito in luksuzno opremljene, velikost pribl. 43 m², klimatska naprava, Sat Tv, sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, balkon ali terasa, pogled na morje, nahajajo se  v prvem nadstropju.
Swim up suite: čudovito in luksuzno opremljene, velikost pribl. 38 m², klimatska naprava, Sat Tv, sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, pogled na morje, nahajajo se v pritličju.
Suite private pool: čudovito in luksuzno opremljene, velikost pribl. 38 m²,  klimatska naprava, Sat Tv, Sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, terasa, privatni bazen, pogled na morje, nahajajo se v pritličju.

Storitev: obogateni samopostrežni zajtrk, možnost doplačila za večerjo (izbor menijev).

Spletna stran: www.zantemarissuites.gr

Naša  ocena: 5*


V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -