Hurgada - Grand Marina 5* adults only

Številka ponudbe: 00|6815
država
EGIPT
kraj
Hurgada
Kategorija:

HURGADA

Nov hotel verige RED SEA HOTELS je namenjen le odraslim in se nahaja v neposredni bližini sestrskih hotelov THE GRAND PALACE in THE GRAND HOTEL, s katerima si deli zasebno plažo. Mestno središče Hurgade je oddaljeno približno 10 kilometrov in letališče 3 kilometre.

Opis

NAMIGI

• nov hotel verige RED SEA HOTELS

• odlična lega blizu Hurgade

• neposredno na plaži

LEGA: Nov hotel verige RED SEA HOTELS je namenjen le odraslim in se nahaja v neposredni bližini sestrskega hotel The Grand Palace. Zasebna peščena plaža je v souporabi s hotelom The Grand Hotel. Mestno središče Hurgade je oddaljeno približno 10 kilometrov in letališče 3 kilometre.

OPREMA: Hotel je bil odprt jeseni 2019 in vabi s posebnim vzdušjem v svetlih zemeljskih barvah. Eleganten kompleks nudi bleščečo sprejemnico z recepcijo, sedežnimi koti in trgovinicami. Glavna restavracija, a la carte restavracija, bar ob bazenu in bar na plaži dopolnjujejo hotelsko kulinarično ponudbo. Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. V urejenem vrtu se na več nivojih razprostirajo sladkovodni bazeni in terase za sončenje. Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo. Možnost koriščenja storitev v sestrskem hotelu The Grand Hotel. V sosednji pasaži GRAND MALL so internetna kavarna, biljardnica, trgovinice, kotiček z vodno pipo, lekarna, različne restavracije in bari ter frizerski salon (vse z doplačilom).

SOBE: Junior suita (DZJ/EZJ) je udobno in stilsko opremljena in nudi prho, WC, sušilec za lase, mini hladilnik, sat. TV, telefon, sef, klimatsko napravo (sezonsko pogojena), grelec za pripravo čaja ali kave in balkon, teraso ali francoski balkon. Big junior suita (DBJ/EBJ) je enako opremljena, vendar s pogledom na morje. Grand suita (DSD/EDS) je enako opremljena, z dodatnim sedežnim kotom. Ob rezervaciji treh oseb je v sobi zakonska postelja in pomožno ležišče.

ŠPORT IN ZABAVA: V The Grand Hotel proti plačilu: savna, jacuzzi, teniško igrišče z razsvetljavo, biljard, ponudba vodnih športnih aktivnosti na plaži (lokalni ponudniki).

ALL INCLUSIVE: Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji, čez dan prigrizki, popoldan pecivo, kava in čaj. Lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače so na voljo med 10. in 24. uro. Možnost strežene a la carte večerje v restavracijah v pasaži GRAND MALL (s predhodno rezervacijo in doplačilom za pijače ter posebne jedi).

V RESTAVRACIJAH JE ZAŽELENA PRIMERNA GARDEROBA.

OBVEZNO JE NOŠENJE ALL INCLUSIVE ZAPESTNICE.

PODROBNEJŠE INFORMACIJE O ALL INCLUSIVE PROGRAMU, DELOVNEM ČASU BAROV IN RESTAVRACIJAH TER STORITVAH, KI SO NA VOLJO PROTI PLAČILU (NPR. SVEŽE STISNJENI SADNI SOKOVI, KAVNE SPECIALITETE, MINI BAR, SOBNA STREŽBA,…), PREJMETE V KRAJU LETOVANJA.

 

Vstopna določila:

 

Egipt: Slovenski državljani za vstop potrebujejo vizum in potni list veljaven še najmanj 6 mesecev od dneva povratka. Potreben vizum prejmejo na ciljnem letališču. Trenutno znaša pristojbina z manipulacijskimi stroški 28 €. Več informacij v rubriki koristne informacije o Egiptu in na spletni stani ministrstva za zunanje zadeve.

 

V ceni

V ceni je vključeno: povratna letalska vozovnica, odhod letala iz Ljubljane, transfer letališče-hotel-letališče, 7 ali 14 dnevni bivanje v izbranem hotelu na bazi all inclusive, slovenski predstavnik. Cena je na osebo v dvoposteljni sobi v evrih.

Obvezno doplačilo na letališču v Hurgadi: 

* vizum cca 28 € na osebo

Priporočamo doplačilo:

  • riziko odpovedi 5 % cene aranžmana
  • Coris asistenčno zavarovanje
  • v kraju samem fakultativni izleti

Cene so v evrih in se dnevno spreminjajo, za točni izračun glede na izbrano sobo in termin nam pišite, da vam pošljemo ponudbo. 

LJU-HRG GRAND MARINA 4*+ (+18) GRAND MARINA 4*+ (+18)
  7 DNI 14 DNI
04.12.2021 626 833
11.12.2021 636 910
01.01.2022 650 /
18.12.2021 663 1039
27.11.2021 668 1025
25.12.2021 1085 1616
12.02.2022 636 1001

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -