Izlet v Beograd s party vlakom - Hotel Slavija

Številka ponudbe: 01|4840
Kategorija:

Beograd je mesto, ki nikoli ne spi, glavno mesto zabave in nočnega življenja v južnem delu Evrope. Mesto na sotočju Save v Donave je znano po svoji gostoljubnosti in sproščenem vzdušju, številnih barih in splavih, ki zadovoljujejo vsakogar. Kultura hrane in pijače se kaže v velikem številu domačih in mednarodnih jedi z obilnimi porcijami, ki jih težko pospravijo še tako lačni. Spoznajte trdnjavo Kalemegdan, uživajte v vzdušju Knez Mihailove ulice in boemske četrti Skadarlije in se sprostite na Adi Ciganliji. Beograjska vrata so široko odprta, zakorakajte v vzdušje, ki vabi...

Opis

Program:

1. dan / NEDELJA, 30. 12.
Zjutraj se zberemo pred  glavno železniško postajo v Ljubljani in sledi odhod proti Zagrebu, kjer se presedemo na PARTY VLAK. Vlak iz Zagreba odpelje s 1. perona glavne železniške postaje ob 11:00. Prične se nora zabava na party vlaku in v veselem vzdušju potujemo vse do Beograda! Prihod v mesto je predviden v popoldanskih urah, prijava v hotelu in nekaj prostega časa. Kasneje sledi ogled mesta, sprehod po glavni ulici – Knez Mihailova, degustacija domačih specialitet in prosti čas do večera za samostojne oglede. Zvečer organiziran nočni izhod (doplačilo); preživite noč ob živi glasbi na enem izmed najboljših splavov v Beogradu!

2. dan / PONEDELJEK, 31. 12.
Zajtrk v hotelu, med 11. in 13. uro ogled mesta z lokalnim vodičem, ki nam bo predstavil najzanimivejše informacije o mestu, zgodovini in kulturi. Sprehod po Trgu republike do Narodnega muzeja, trdnjave Kalamegdan, kjer se ogled zaključi s prelepim razgledom nad mestom. Nekaj prostega časa in možnost nadaljevanja poti z vodičem do boemske ulice Skadarlija. Ulica, katere restavracije slavijo po pravem balkanskem žaru, žganju in glasbi, kjer čutimo duh starih boemov. V starodavnih časih je bila Skadarlija četrt, kjer so živeli igralci, pisatelji in drugi umetniki. Zbirali so se v lokalnih barih in "razpravljali" pozno v noč ...
Zvečer organizirana NOVOLETNA ZABAVA (doplačilo); skupni odhod do enega najbolj poznanih klubov v mestu, kjer se bomo ob odlični družbi in glasbi zabavali  do zgodnjih jutranjih ur.

3. dan / TOREK, 1. 1.
Zajtrk v hotelu in prost dan za počitek ali samostojno spoznavanje Beograda na prvi dan v letu.
Zvečer organiziran nočni izhod; poslovilna nepozabna zabava ob živi glasbi na enem izmed najboljših lokacij v Beogradu! (doplačilo)

4. dan / SREDA, 2. 1.
Zajtrk v hotelu in odjava. Zadnje dinare bomo zapravili za eno od specialitet roštilja in se odpravili proti železniški postaji. Odhod party vlaka iz železniške postaje ob 10:20 proti Zagrebu; na poti na vlaku pa ne bo manjkalo zabave. Prihod na železniško postajo v Zagrebu v večernih urah in nadaljevanje vožnje z vlakom proti Ljubljani.

Nastanitev

Hotel Slavija se nahaja na eni od najbolj obsežnih lokacij v Beogradu - slavni krožni tok, kjer potekajo vse tri vrste javnega prevoza: tramvaji, trolejbusi, mestni avtobusi.
Od centra mesta (Terazije) je manj kot 1,5 km, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje in ima velike namestitvene kapacitete.
V bližini hotela so restavracije, pekarne, kioski, trgovine, McDonalds, menjalnica. Nastanitev je preprosta.

V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -