Krf - Hotel POTAMAKI BEACH 3*

Številka ponudbe: 04|5233
država
Grčija
kraj
Krf - Benitses
Kategorija:

Uveljavljen hotel z veliko stalnimi gosti leži v središču živahnega letovišča Benitses in ga od lepe peščeno prodnate plaže loči le dokaj prometna cesta, do glavnega mesta otoka, do katerega se lahko večkrat na dan odpeljete z lokalnim avtobusom, pa je 12 km.

Opis

Lega: Uveljavljen hotel z veliko stalnimi gosti leži v središču živahnega letovišča Benitses in ga od lepe peščeno prodnate plaže loči le dokaj prometna cesta, do glavnega mesta otoka, do katerega se lahko večkrat na dan odpeljete z lokalnim avtobusom, pa je 12 km.
Ponudba: Družinsko voden s 165 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, TV kotiček, brezplačni WiFi, restavracijo, bar, trgovinico s spominki, majhen muzej školjk, bazen, otroški bazen in teraso za sončenje z nekaj ležalniki in senčniki. Za rekreacijo in sprostitev sta gostom proti doplačilo na voljo namizni tenis in biljard. V polodprtem hotelskem bar je občasno živa glasba, kakšen grški večer, tekmovanje v karaokah ipd.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačni WiFi, hladilnik in balkon.
Prehrana: Obogateni kontinentalni bife zajtrk in bife večerja.
 

V ceni

Cena je na osebo v dvoposteljni sobi za 7 dni.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta.

Odhod Povratek Število dni Cena
25.09.2021 02.10.2021 7 471.00 € / osebo

1. otrok: od 6 do 13 leta - cena: 328 €

1. otrok: od 2 do 6 leta - cena: 199 €

2. otrok: od 6 do 13 leta - cena: 328 €

2. otrok: od 2 do 6 leta - cena: 199 €

Osnovna cena:471.00 €

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -