Med otoki večne pomladi - Costa Pacifica 19.11.2018

Številka ponudbe: 05|3233

Osnovne informacije

1. Savona

2. Marseilles

3.-4. Dan na morju

5. Arrecife

6. St. Cruz de Tenerife

7. Funchal

8. Dan na morju

9. Malaga

10. Dan na morju

11. Civitavecchia

12. Savona

Opis

INFORMACIJE O LADJI:
zgrajena: 2009 | število potnikov: 3780 | število posadke: 1110 | teža: 114500 t  | dolžina:290 m | širina: 35 m | 

TIPI KABIN:

Notranje kabine: kabine so razporejene po celotni višini ladje, vključujejo pa: zakonsko posteljo (ki se lahko po želji spremeni v 2 ločeni postelji), klima, TV, telefon, kopalnico s tušem, mini bar, sef, Wifi za doplačilo, nekatere kabine imajo možnost 3. in 4. ležiča. Velikost kabine:cca. 14 m2

Zunanje kabine z oknom: nahajajo se večinoma na nižjih palubah, kabine classic imajo oviran pogled. Vključujejo: zakonsko posteljo (ki se lahko po želji spremeni v 2 ločeni postelji), klima, TV, telefon, kopalnico s tušem, mini bar, sef, Wifi za doplačilo, nekatere kabine imajo možnost 3. in 4. ležiča. Velikost kabine: cca. 18 m2

Zunanje kabine z balkonom: nahajajo se na višjih palubah. Vključujejo: zakonsko posteljo (ki se lahko po želji spremeni v 2 ločeni postelji), klima, TV, telefon, kopalnico s tušem, mini bar, sef, Wifi za doplačilo, nekatere kabine imajo možnost 3. in 4. ležiča. Velikost kabine: cca. 20 m2

Suite: nahajajo se na boljših pozicijah in višjih palubah. Vključujejo: zakonsko posteljo (ki se lahko po želji spremeni v 2 ločeni postelji), dnevni prostor, klima, TV, telefon, kopalnico s kadjo, mini bar, sef, Wifi za doplačilo, nekatere kabine imajo možnost 3. in 4. ležiča. Velikost kabine je odvisna od tipa: cca. 25 - 62 m2. Potniki, ki rezervirajo suito imajo vključene dodatne usluge: VIP prostor na terminalu ob vkrcanju, osebnega butlerja, dnevno osveženo košaro s sadjem v kabini, steklenico penine, kopalni plašč in copate, restavracija rezervirana samo za goste v suitah.

KATEGORIJE KABIN:
Classic kabine: komfortne kabine ponujajo potnikom udobje po ugodnih cenah. Ta kategorija potniku ne omogoča izbire turnusa večerje, ampak mu ga določi ladjar na licu mesta glede na prosta mesta.

Premium kabine: boljša pozicija kabin, možnost izbire turnusa večerje, brezplačna dostava zajtrka v kabino, dvojne točke Costa Club, 10% popusta na rezervacijo naslednjega križarjenja v Premium kategoriji s Costa Cruises po redni ceni

Samsara kabine (na voljo na ladjah ki imajo Samsara Spa): nahajajo se na najboljših lokacijah na ladji z direktim dostopom do Spa centra. Samsara kabine ponujajo premium storitev z dodatnimi ugodnostmi: 24-urno brezplačno postrežbo v kabino, možnost večerje v posebni Samsara restavraciji.

V ceni

CENA VKLJUČUJE:

 • 12-dnevno križarjenje po programu z ladjo Costa Pacifica,
 • nastanitev v kabini izbrane kategorije,
 • pristaniške takse 170 €,
 • razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki), gala večerjo,
 • samopostrežno voda v samopostrežni restavraciji,
 • predstave v gledališču, animacijski in zabavni program na ladji v organizaciji in po programu
 • vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, bazenov, jacuzzijev in ležalnikov
 • mini klub in varstvo otrok od 3. leta dalje
 • organizacijo potovanja, slovenskega spremljevalca, informacije v slovenskem jeziku, peš izlet v  Malagi pri min. 25 potnikih na osnovnem ležišču).

DOPLAČILO - NAPITNINE (v agenciji ali na ladji):Odrasli in otroci od 15 let dalje 110€, otroci 4 do 14 let  55€, otroci do 3. leta napitnin ne plačajo.

MOŽNA DOPLAČILA:

PREMIUM KABINE: notranja kabina 100 €, zunanja kabina z oknom 140 € in balkonom 260 € na kabino (boljša pozicija kabin, brezplačna dostava zajtrka v kabino, voucher za 10% popust za naslednje križarjenje v roku 1 leta v Premium kategoriji po redni ceni)

 • prevoz do pristanišča iz Celja, Ljubljane in Sežane 120 € / osebo,
 • Costino zavarovanje prtljage 7,3 €/ osebo,
 • enoposteljna kabina (na vprašanje)
 • ALL INCLUSIVE PAKETI PIJAČ*: Pranzo&Cena 187€: vključuje neomejeno vino, pivo in brezalkoholne pijače na kozarec v času kosila in večerje postreženo v restavraciji (Doplačilo Pranzo&Cena za otroke 4-17 let je 88 €) Brindiamo Paket 281 € po osebi: vključuje izbor alkoholnih in brezalkoholnih pijač hišnih znamk na kozarec (voda, sokovi, vino, pivo), razen koktajlov, pijač iz mini bara, vode v kabini in premium znamk pijač. Piu Gusto paket 314 € po osebi: vključuje še izbor koktajlov. Intenditore paket 506 € vključuje neomejeno konzumacijo vseh pijač iz barske liste na kozarec do vrednosti 9€. Za otroke od 4. do 17. leta je doplačilo 182 € po osebi (Giovani paket), paket pa vključuje brezalkoholne pijače na kozarec.


* pakete je mogoče naročiti za vse osebe, ki potujejo skupaj v kabini in željo sedeti skupaj pri večerji.

TIP KABINE

FIRST MINUTE DO 20.7.

REDNA CENA

NOTRANJA KABINA CLASSIC

639 €

689 €

ZUNANJA KABINA Z OKNOM CLASSIC

819 €

869 €

ZUNANJA KABINA Z BALKONOM CLASSIC

969 €

1.019 €

3/4 OSEBA V KABINI - ODRASLA

369 €

369 €

3/4 OSEBA V KABINI - OTROK DO 18. LETA

170 €

170 €

 

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -