Mini križarjenje od Splita do Dubrovnika

Številka ponudbe: 05|3428

Opis

Za to potovanje boste potrebovali samo nekaj majic s kratkimi rokavi in kopalke za 3 nepozabne dni. Križarjenje bo potekalo po Jadranskem morju od enega otoka do drugega. Sprostite se in prepustite kapitanu ter posadki, da poskrbijo za vas. Med dnevom lahko plavate, se potapljate, sončite in raziskujete Jadransko morje, večeri pa bodo prosti za zabavo ali odkrivanje zgodovinskih in kulturnih znamenitosti.

1. DAN (sobota): Split - Makarska
Odhod iz Splitskega pristanišča proti Makarski je planiran ob 13:00. Sledi križarjenje ob Dalmatinski obali, medtem pa vam bo postreženo kosilo. Popoldan boste lahko zaplavali iz ene od prelepih plaž, od tam pa boste lahko odšli na rafting ali zipline po oz. preko reke Cetina. Proti večeru vas bo ladja odpeljala do Makarske, kjer se boste lahko sprehodili med ulicami in si ogledali kulturne in zgodovinske znamenitosti mesta.

2. DAN (nedelja): Makarska - Mljet
Zgodaj zjutraj boste odšli proti Mljetu, postanek pa bo na Pelješcu za osvežilno kopanje. Popoldan boste obiskali slani jezeri v Nacionalnem parku Mljet in uživali v ostalih lepotah tega parka. Prenočili boste v Polači/Pomeni.

3. DAN (ponedeljek): Mljet – Dubrovnik
Po zajtrku boste odšli proti Dubrovniku. Tam boste lahko uživali v naravi. Prihod v Dubrovnik je planiran popoldan, za tem pa se boste odjavili. Nato lahko raziskujete Dubrovnik po lastnih željah ali pa se pridružite vodenem ogledu mesta, ki ponuja tudi vožnjo z žičnico na Srđ, od koder boste imeli odličen razgled na mesto in njegovo okolico.

Pogosto zastavljena vprašanja (klik).


OPISI KABIN:
Kabine kategorije TRADITIONAL E., pod palubo: prostorne z lastno kopalnico (prha in WC), v večini kabin pograd, velikost kabine cca. 5 do 7 m2.

Kabine kategorije PREMIUM, pod palubo: prostorne in klimatizirane z lastno kopalnico (prha, WC, sušilec za lase), zakonska postelja ali 2 postelji, sef. Na modernih
ladjah tradicionalnega izgleda in dolžin 29 do 35m, velikost kabine cca. 8 do 14 m2.

Kabine kategorije PREMIUM SUP, pod palubo: prostorne in klimatizirane z lastno kopalnico (prha, WC, sušilec za lase), zakonska postelja ali 2 postelji, sef. Na
modernih ladjah dolžin 38 do 41m, velikost kabine cca. 12 do 17 m2. 

V ceni

- izbrano križarjenje,
- polpenzion (kontinentalni zajtrk in kosilo pri kategoriji traditional in traditional ensuite; samopostrežni zajtrk in kosilo pri kategorijah premium in premium superior ), 1l vode na osebo/dan; dodatno pri kategorijah premium in premium superior popoldanski čaj/kava, degustacija olivnega olja in vin na ladji,
- kapitanovo večerjo v kabinah premium in premium superior kategorije,
- 2 brisači na osebo v kabinah, posteljnino, 
- dnevno čiščenje kabin pri kategoriji premium in premium superior. 

DOPLAČILA V AGENCIJI:
- enoposteljna kabina SU (1/2=1/1) 50%
- polni penzion 33 €/osebo (v kolikor se za to opcijo odloči vsaj 10 potnikov na odhod) 
- angleški zajtrk 12 €/osebo pri kategoriji traditional ensuite
- kapitanova večerja  25 €/večerjo pri kategoriji traditional ensuite 
- dnevno čiščenje kabine na povpraševanje 5 €/osebo pri kategoriji traditional ensuite

DOPLAČILA V KRAJU:
- turistična in luška pristojbina 12 €/osebo 
 

POPUSTI:
- na dodatnem ležišču v kabini 2+1 z 2 odraslima osebama do 10 let 50%, od 10 let 30%

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -