Pariz z letalom - vikend v mestu

Številka ponudbe: 05|3172
Kategorija:

Polet v Pariz. Po pristanku panoramski avtobusni ogled mesta, kjer bomo spoznali vse najpomembnejše znamenitosti mesta luči: Opera Garnier, muzej Louvre, katedrala Notre Dame...

Osnovne informacije

1. SLOVENIJA - ITALIJA

Odhod v poznih večernih urah. Nočna vožnja v Italijo, proti Livornu.

2. LIVORNO - BASTIA - CORTE - AJACCIO

Zjutraj boste prispeli v Livorno ob obali Ligurskega morja in se vkrcali na ladjo. Plovba bo hitro minila in že boste na Korziki. Vožnja iz Bastie do starodavne korziške prestolnice Corte, kjer se bomo z vlakcem popeljali v vasico. Nadaljevanje vožnje na zahodno obalo otoka, proti Ajacciu, Nastanitev v hotelu.

3. AJACCIO - FILITOSA - PROPRIANO

Ogled glavnega otoškega mesta Ajaccia: Napoleonova rojstna hiša in muzej, Napoleonova jama, katedrala, mestni trg. Čas bo za sprehod po slikovitih, sončnih, ulicah tega obmorskega mesta. Vožnjo boste nadaljevali proti jugu otoka, proti zalivu Valinco. Na poti še obisk ostankov znamenite neolitske naselbine v Filitosi. Zvečer prihod v Propriano, nastanitev v hotelu v okolici.

4. PROPRIANO - SARTENE - BONIFACIO - PORTO VECCHIO

Izlet do najbolj korziškega med korziškimi mesti, do Sartene. Obisk farne cerkve, kjer se vsako leto zgodi neobičajna procesija - catenacciu (sprevod križanega). Nato odhod v Bonifacio, v čudovito mesto, zgrajeno na strmih previsnih skalah. Očarale vas bodo ozke uličice s slikovitimi hišami, sprehodili se boste med številni restavracijami, mesto pa si boste ogledali tudi z morske strani. Vožnja v Porto Vecchio. Nastanitev v okolici.

5. BASTIA - LIVORNO - SLOVENIJA

Po zajtrku vožnja do Bastie, kjer se boste ponovno vkrcali na ladjo. Plovba do Livorna. Vožnja proti Sloveniji in prihod domov v poznih nočnih urah.

Opis

Pariz z letalom - vikend v mestu

V ceni

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, plovbo z ladjo na Korziko in nazaj, tri nočitve z zajtrki v hotelih 2/3*, ena večerja, vstopno in izstopno takso za otok, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.

 

POPUST: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 15%

DOPLAČILO: za manjšo skupino med 35 in 44 potniki 20 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 120 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: stopnine po izbiri 5 - 15 €.

POMEMBNO: v primeru spremembe ladijskega prevoza se lahko spremeni odhodno ali dohodno pristanišče oz. datum odhoda.

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -