Pomlad med otoki Sredozemlja z ladjo Costa Pacifica

Številka ponudbe: 01|6291
država
Križarjenja
kraj
Zah. Sredozemlje
Kategorija:

Skupinsko križarjenje z ladjo COSTA Pacifica, ki vas bo popeljalo do vseh glavnih prestolnic zahodnega Sredozemlja (Italija, Malta, Španija). Odkritje njihovo bogato zgodovino ali zgolj uživajte v čudovitih pogledih na kristalno čisto morje.

Opis

Program križarjenja

 

 

24. 4. 2020: GENOVA, ITALIJA
Genova je pristaniško mesto, ki svoje čare skriva v mestnem jedru. Ljubitelje umetnosti bo zagotovo očarala stavba Palazzo Ducale, katera danes služi kot razstavni prostor. Akvarij v Genovi je največji akvarij v Italiji in drugi največji v Evropi in danes velja za izobraževalno, znanstveno in kulturno središče. V bližini Genove je manjše pristanišče Portofino, ki velja za eno izmed bolj prikupnih v celem Sredozemlju.

25. 4. 2020: BARCELONA, ŠPANIJA
To svetovljansko mesto je vedno zanimivo, pa četudi spijete samo kavico na znameniti ulici “La Rambla” v srcu Barcelone. Poznana ulica je polna življenja, kjer lahko najdete vse, od spominkov, barov, restavracij, tipičnih Tapasov do španske umetnosti. 15 minutni sprehod čez Ramblo vas bo pripeljal do trga “Plaza de Cataluna”, drugega zelo pomembnega predela v mestu. Ob obali je na voljo mnogo restavracij, trgovin ter znani akvarij. “Sagrada Familia” prikazuje vrh arhitekturne umetnosti znanega arhitekta Antoni Gaudí-ja. Zgrajena je v neogotskem stilu in še danes ni končana.

26. 4. 2020: PALMA DE MALLORCA, ŠPANIJA
Mallorca je največji Balearski otok, med katere spadajo še Ibiza, Menorca in Formentera. Otok odlikujejo številne peščene plaže in klasično sredozemsko podnebje. Značilnost otoka so njegova izrazita nasprotja. Od romantičnih, delno težko dostopnih osamljenih zalivov, do živahnih obmorskih promenad, zabav, arhitekture pa do velikih hotelskih kompleksov. Palma de Mallorca je glavno mesto otoka Mallorca. Ladje pristanejo v Peraires Pier, ki je od samega centra Palme oddaljen približno 4 kilometre in je dobro povezan z javnim prevozom. V Palmi ne smete izpustiti Bellver Castle in gotsko katedralo La Seo.

27. 4. 2020: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

28. 4. 2020: LA VALLETTA, MALTA
Obiščite vrtove “Barraka” s čudovitim pogledom na mesto in pristanišče, prekrasno katedralo sv. Janeza in bogate zaklade še iz časov malteških vitezov. Oglejte si tudi katedralne hiše, mojstrovino Caravaggia. Prav tako pa vam svetujemo, da si vzamete ladijski izlet, taksi ali avtobus in se zapeljete do kraja Mdina – tihega mesta, kjer prevladuje baročna arhitektura. Uživajte v sprehodu po ozkih ulicah in osrednjem trgu.

29. 4. 2020: CATANIA – SICILIJA, ITALIJA
Catania je drugo največje mesto na Siciliji in deseto v Italiji. Ne pozabite na granito, tradicionalno sicilijansko osvežilno pijačo (zdrobljen led s sirupom). Danes na Siciliji živi okoli 5 milijonov prebivalcev, ki je po površini nekoliko večja kot Slovenija. Prebivalci se ukvarjajo predvsem s turizmom in poljedelstvom. Priporočamo tudi ogled Taormine, kjer boste lahko videli enega izmed najbolj ohranjenih antičnih amfiteatrov.

30. 4. 2020: CIVITAVECCHIA – RIM, ITALIJA
Civitavecchia je obmorsko mestece in glavno pristanišče za mesto Rim. Po odhodu iz pristanišča nas čaka 90 minutna vožnja z avtobusom ali vlakom do prestolnice krščanstva. Rim je edinstveno mesto, kjer se prepletata bogata zgodovina in umetnost, kar daje Rimu poseben šarm.

1. 5. 2020: GENOVA, ITALIJA
Prihod ladje ob 08.00. Sledi izkrcanje iz ladje in vožnja proti domu.

 

SKUPINSKI ODHOD: 24. 4. 2020
ČAS POTOVANJA: 8 dni/7 noči
ČAS ZA PRIJAVO: do zasedbe prostih mest
LADJAR: Costa
ODHODNO/PRIHODNO PRISTANIŠČE: Genova/Genova
VIZUM: ni potreben.

Cenik!

  • notranja kabina Classic: od 609 € na osebo
  • notranja kabina Premium: od 649 € na osebo
  • zunanja kabina z oknom Classic: od 749 € na osebo 
  • zunanja kabina z oknom Premium: od 779 € na osebo
  • zunanja kabina z balkonom Classic: od 849 € na osebo
  • zunanja kabina z balkonom Premium: od 879 € na osebo
BREZ DOPLAČILA ZA VEČ-POSTELJNE KABINE

Opis kabin

  • NOTRANJE KABINE(Skupna površina je 15 m2.)
  • ZUNANJE KABINE Z OKNOM(Skupna površina je 18 m2.)
  • ZUNANJE KABINE Z BALKONOM(Skupna površina je 23 m2.)

V ceni

izbrana kabina dopolnjen polni penzion vse zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja COSTA kopanje v bazenih dobro opremljen fitnes pristaniške pristojbine 150 € na osebo vodnik V ceno ni vključeno alkoholne in brezalkoholne pijače, ki jih naročite pri natakarjih ali v barih izleti (shore excursions) nakupi v trgovinah na ladjah storitve v frizerskem salonu masaže ter ostale storitve v SPA-ju, savne igre na srečo v ladijskih casinojih storitve pri ladijskem zdravniku napitnine za osebje (napitnine so obvezne in se v znesku 10 € na noč/osebo se avtomatsko zaračunajo na vaš ladijski račun)
Odhod Povratek Število dni Cena
24.04.2020 01.05.2020 7 609.00 € / osebo

Osnovna cena:609.00 €

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -