Rimske Terme - hoteli 4* 2021

Številka ponudbe: 00|7425
država
Slovenija
kraj
Rimske Toplice
Kategorija:

Zdraviliški dvor je del hotelskega kompleksa, ki obsega tudi hotela Rimski dvor in Sofijin dvor. V osrčju Rimskih Toplic, ob gozdu in s pogledom na Savinjo boste našli prostor zase.

Osnovne informacije

Zdraviliški dvor je del hotelskega kompleksa, ki obsega tudi hotela Rimski dvor in Sofijin dvor. V osrčju Rimskih Toplic, ob gozdu in s pogledom na Savinjo boste našli prostor zase.

Pravijo, da so zasluge vseh dosedanjih ozdravitev pripisali kar večno mladim nimfam, ki naj bi prebivale v termalni vodi. Kakšne blagodejne učinke prinašata vrelca iz globine skoraj 1000 m pod površjem, pa preizkusite sami. Prepustite se zdravilnim vrelcem in si povrnite energijo za vsakdan. Pričakujeta vas Wellness center in Dežela savn. Zaplavate lahko v notranjih ali zunanjih bazenih, na terasi pa pridobite barvo.

Napolnite svoja pljuča s svežim zrakom bližnjih gozdov, občudujte okolico skozi tek – prav presenečeni boste, ko boste ugotovili, da tukaj domujejo svetovno znane orjaške sekvoje ali mamutova drevesa, kanadska čuga, japonska hiba, cipresa, tisa, kalifornijska cedra … Če vas niso prevzeli mogočni in veličastni dvori, pa skočite do Celjskega gradu ali pokukajte kar v jedro Rimskih Term.

V hotelu Zdraviliški dvor je 76 sodobno opremljenih sob. Po skupnih prostorih in v hotelskih sobah vas bodo spremljali latinski reki. Le kaj vam govori napis nad vašim vzglavjem? Je bil res izbran naključno? V klimatiziranih sobah je LCD TV, minibar in brezplačen WiFi.

Ne veste kaj bi jedli? Mmmm … iz samopostrežne restavracije, kjer vam bodo pripravili dobrote za zajtrk in večerjo, res diši. Ko tekom dneva zagode lakota, je tukaj À la carte restavracija Sofija – povprašajte po lokalnih dobrotah. Poiščite še pitnik termalne vode in se naužijte te zdravilne vode.

Opis

Bazeni in wellness

Za vodne užitke je na voljo 450 m² vodnih površin v stilu izvirnih rimskih kopališč: notranji bazen (32 °C), 4 notranji masažni bazeni (34 °C), zunanji panoramski bazen (32 °C), 3 zunanji masažni bazeni (34 °C) – vsi so odprti celo leto.

Wellness center Amalija obsega Deželo savn Varinia (finska, turška, infrardeča, solna, bio - zeliščna savna in notranji hladni ter notranji masažni bazen s termalno vodo), fitnes center, Beauty Salon in kopeli vodnih nimf (starodavne kopeli).

Sobe

DS2 (1/2): dvoposteljna soba, 23–27 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, klimatska naprava, LCD TV, telefon, minibar, sef, brezplačen WiFi

DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 23–27 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, klimatska naprava, LCD TV, telefon, minibar, sef, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljni sobi (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase,klimatska naprava, LCD TV, telefon, minibar, sef, brezplačen WiFi

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 11h.

Prednosti: pitje termalne vode iz Amalijevega dvorca; pestra ponudba rekreativnih, sprostitvenih in družabnih animacijskih vsebin. Rekreativne skupinske vadbe za telesno zdravje in energijsko revitalizacijo (joga, Indian Balance, Thi Chi, zumba), pohodne in sprehajalne poti, namizni tenis, fitnes. Možnost menjave večerje za kosilo (s predhodno najavo). Hotel je prilagojen invalidom, na voljo so 4 sobe za invalide.
Z doplačilom: kosilo 16 €/osebo/dan, otroška posteljica: 8 €/dan (na povpraševanje), garaža, romantična večerja, Degustacijski in Slovenski meni (4 hodni) v á la carte restavraciji Sofija od 28 €/osebo/dan; najem koles.
Omejitve: število parkirnih mest na zunanjem parkirišču je omejeno.

Taksa in prijava

Turistična taksa in enkratna prijava nista vključeni in se plačata na recepciji.

V ceni

Vikend četrtek – nedelja velja tudi za praznike. Cene so veljavne do 1.9.2021.

 

HOTEL ZDRAVILIŠKI DVOR****

 

1x nočitev z zajtrkom

NEDELJA -ČETRTEK

1x polpenzion 

ČETRTEK -NEDELJA

Dvoposteljna soba

59 €

70 €

Cena na osebo v dvoposteljni sobi

 

HOTEL RIMSKI DVOR**** superior

 

1x nočitev z zajtrkom 

NEDELJA -ČETRTEK

1x polpenzion

ČETRTEK -NEDELJA

Dvoposteljna soba

68 €

80 €

Cena na osebo v dvoposteljni sobi

 

Paket vključuje:

 • Namestitev v dvoposteljni ali nadstandardni sobi v izbranem hotelu s štirimi zvezdicami
 • Nočitev z zajtrkom
 • Neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu
 • Uporabo kopalnega plašča in copat
 • Parkiranje v hotelski garažni hiši
 • Pitje vode iz termalnega vrelca
 • Neomejen dostop do interneta
 • Celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
 • Pestra ponudba rekreativnih, sprostitvenih in družabnih animacijskih vsebina

DOPLAČILA:

 • polpenzion 16 € / osebo / na dan
 • Garažna hiša 5€ na dan (v kolikor parkirajo zunaj gratis)

POPUSTI ZA OTROKE:

• Otrok do dopolnjenega 6. leta, v sobi z dvema odraslima osebama, brez dodatnega ležišča: BREZPLAČNO

• Otrok do dopolnjenega 6. leta, v sobi z dvema odraslima osebama, na dodatnem ležišču: 15 €/dan

• Otrok do dopolnjenega 6. leta, v sobi z eno odraslo osebo: 28 €/dan

• Otrok od 6. do dopolnjenega 14. leta, v sobi z eno odraslo osebo: 40% popusta na ceno paketa

• Otrok do dopolnjenega 10. leta na dodatnem ležišču z dvema odraslima oseba v sobi: 24 €/dan

• Otrok do dopolnjenega 14. leta na dodatnem ležišču z dvema odraslima oseba v sobi: 30 €/dan

• Izposoja otroške postelje: 8 €/dan

Odhod Povratek Število dni Cena
01.09.2021 02.09.2021 1 59.00 € / osebo

Osnovna cena:59.00 €

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -