Romantična Pariz in Normandija

Številka ponudbe: 05|3204
Kategorija:

Osnovne informacije

1. Savona

2. Barcelona

3. Palma de Mallorca

4. Dan na morju

5. Marseilles

6. Savona

Opis

Informacije o ladji MS Seine Princess 4*:

Leto izgradnje: 2002 | Leto obnove: 2010 | Št. potnikov: 138 | Dolžina: 110m | Širina: 12m | Št. palub: 3

Ponudba na ladji: restavracija, salon/lounge bar s plesiščem, bar, velika sončna paluba z ležalniki, trgovina s spominki

Kabine: vse kabine so zunanje z oknom, lastna kopalnica (tuš, wc), klimatizirane/ogrevane, sat TV, sef, fen

Prehrana na ladji: zajtrk v samopostrežni restavraciji, kosilo in večerja streženo.

V ceni

Kaj vas čaka na luksuzni križarki Costa Mediterranea?

Križarjenje, odlična hrana, druženje s kolegicami in kolegi podjetniki, izleti, seminarji in marketinško svetovanje. Vse to boste dobili za res neverjetno ceno.
Za ceno boljšega seminarja ali za ceno tedenskega bivanja v hotelu boste dobili veliko, veliko več. Izobraževanje, svetovanje, brainstorming, odlično hrano, izlete in razvedrilo na luksuzni križarki.

CENA VKLJUČUJE: 6-dnevno križarjenje po programu ladjo Costa Mediterranea, namestitev v kabini izbrane kategorije, pristaniške takse (120 €), razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki), gala večerjo, varstvo otrok od 3. leta dalje, vse zabavne prireditve in animacijo, predstave v gledališču, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, bazenov, jacuzzija in ležalnikov (na ladji), marketinška predavanja Lisac&Lisac*, slovenskega spremljevalca in informacije v slovenskem jeziku* (* pri min. 25 potnikih)

DOPLAČILO (v agenciji ali na ladji): napitnine v višini 50€/osebi. Otroci od 4. - 14. leta starosti plačajo 25 €, do 3. leta pa napitnin ne plačajo.

MOŽNA DOPLAČILA:

- Premium kabine: boljša pozicija kabin, brezplačna dostava zajtrka v kabino, dvojne točke Costa Club, 10% popusta na rezervacijo naslednjega križarjenja v Premium kategoriji s Costa Cruises po redni ceni: - notranja kabina in kabina z balkonom 100 € po kabini, kabina z oknom 40 € po kabini

- povratni transfer do pristanišča iz Ljubljane 120 €

- Costino zavarovanje prtljage 7,30€ po osebi

- Fakultativni izleti na destinacijah

- Enoposteljna kabina na povpraševanje

- Paketi pijač: paket vode (13 l) 36 €, paket brezalkoholnih pijač medium (20 pijač) 65 €, paket brezalkoholnih pijač large (40 pijač) 110 €

- All inclusive paketi pijač*: Pranzo&Cena 85€ po osebi: vključuje neomejeno vino, pivo in brezalkoholne pijače na kozarec v času kosila in večerje postreženo v restavraciji (Doplačilo Pranzo&Cena za otroke 4-17 let je 56 €) Brindiamo Paket 127,5€ po osebi: neomejena konzumacija alkoholnih in brezalkoholnih pijač hišnih znamk na kozarec (voda, sokovi, vino, pivo, žgane pijače), razen koktajlov, pijač iz mini bara, vode v kabini in premium znamk pijač. Piu Gusto paket 142,5€ po osebi: vključuje dodatno še 34 koktajlov in mešanih pijač. Intenditore Paket 230 €: premium all inclusive paket vključuje tudi premium znamke pijače do vrednosti 9€, vodo v kabini in pijače iz mini bara. Za otroke od 4. -17. leta je doplačilo 85€ po osebi, paket pa vključuje brezalkoholne pijače na kozarec.

*pakete je mogoče naročiti za vse osebe, ki potujejo skupaj v kabini in željo sedeti skupaj pri večerji.

“Marketinško križarjenje z ekipo Lisac&Lisac je odlična priložnost, da si izprazniš glavo vsakodnevnih skrbi in opravkov in jo napolniš s svežimi tržnimi idejami. Neprecenljivo dodatno vrednost dobiš še v druženju in izmenjavi idej s podjetniki, ki imajo povsem drugo zgodbo kot ti, pa kljub temu razmišljajo zelo podobno. Vse skupaj je odlična kombinacija sproščujočega turističnega oddiha, učenja in mreženja.Vsekakor je to priložnost, ki bi jo bilo škoda spustiti.” – Branko Gantar, direktor Braintec d. o. o.

 

S križarjenja boste odšli polni odličnih vtisov pa tudi z marketinškimi in poslovnimi idejami, s katerimi boste v svojem poslu naredili dodatni korak pred konkurenco.

 

Cene 6-dnevnega križarjenja se začnejo pri 670 evrih na osebo. V ceno so vključeni vsi obroki, delavnice in marketinško svetovanje mag. Aleša Lisca.

Za odlične ideje potrebujete pravega mentorja, pravo družbo in primerno okolje. Vse to in še več boste doživeli na marketinškem križarjenju. Pomembno je tudi to, da boste prejeli račun za marketinški seminar na morju, ki ga lahko plačate iz svojega podjetja.

Pravi razlog, zakaj se nam morate pridružiti?
Predstavljate si teden razmišljanja o svojem poslu, debatiranja, druženja s podjetniki ob vseh obrokih. Že samo razgovori z drugimi udeleženci vam lahko prinesejo poslovne ideje in kotakte, vredne več deset ali sto tisoč evrov.

Poleg neformalnega networkinga smo za vas pripravili ekskluzivna predavanja in delavnice pod vodstvom mag. Aleša Lisca. Ampak tokrat boste dobili veliko več kot na običajnih Aleševih delavnicah in seminarjih. Aleš vam z ladje ne bo mogel pobegniti, vedno ga boste lahko pocukali za rokav in ga kaj vprašali.

Po tem križarjenju bo vaš telefon poln številk novih poslovnih stikov, saj se boste z večino udeležencev, če boste tako želeli, na koncu tikali. Vaša priložnost je tukaj! Marketinško križarjenje bo tudi v letu 2018 samo eno.

 

Glavna razlika med marketinškim križarjenjem in drugimi križarjenji?

– Ljudje, podjetniki, s katerimi se boste družili teden dni. Gre za izbrano družbo, za ljudi, ki razmišljajo podobno kot vi, saj so tudi sami uspešni podjetniki. Vse nas druži podjetniški duh in neustavljiva motivacija po uspehu.

 

NASTANITEV

 

CENA PO OSEBI

NOTRANJA KABINA CLASSIC

670 €

KABINA Z OKNOM CLASSIC

760 €

KABINA Z BALKONOM CLASSIC

800 €

3/4 OSEBA NA DODATNEM LEŽIŠČU - ODRASLI

339 €

3/4 OSEBA NA DODATNEM LEŽIŠČU - OTROCI DO 18. LETA

120 €

 

First minute cena velja za rezervacije do 15.3.
Minimalno število za izvedbo programa je 25 potnikov na osnovnem ležišču.

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -