S Plesnim Coctailom v New York

Številka ponudbe: 01|7196
država
Connecticut
kraj
New York
Kategorija:

Čas bo za plesno druženje, za samostojne oglede in nakupe. Spoznali boste vse o razlikah med ameriškim in evropskim pristopom do plesov.

Osnovne informacije

Čas potovanja: 6 dni / 4 noči
Najmanjše št. potnikov: 20

Opis

Nastanitev

PROGRAM JE RAZPRODAN!

V sodelovanju s

 

1. DAN: LJUBLJANA–EVROPA–NEW YORK
Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani. Polet s prestopanjem v New York. Po pristanku in opravljenih mejnih formalnostih prevoz do hotela na Manhattnu. Nastanitev in prenočevanje.

2. DAN: NEW YORK
Dopoldan za doplačilo možnost ogleda mesta z avtobusom HOP ON HOP OFF  (NYC DOWNTOWN PASS) po zgornjem in spodnjem Manhattanu. Spoznali boste največje znamenitosti mesta – od Times Squarea po celotnem Manhattanu, mimo Empire State Buildinga in Rockefeller centra, skozi Little Italy, Chinatown, skozi finančno četrt, vse do Battery parka s čudovitim razgledom na Kip svobode. Na poti nazaj pa še vožnja mimo One World Trade Centra. Celotna pot traja približno 2 uri, imate pa možnost kadarkoli zapustiti avtobus in se nanj ponovno povzpeti (vozovnica velja 24 ur). Popoldan se boste lahko podali na ogleda Central parka. Prosti čas za samostojno raziskovanje parka, kjer je ogromno pešpoti, kjer najdete živalski vrt in uživat v kotičkih, ki so jih uprizorili številni ameriški filmi.

3. DAN: NEW YORK
Sprehod do središča Manhattana, v svetlobne reklame odetega Times Squara – zbirališča Newyorčanov in turistov z vsega sveta ter Rockefeller centra – mesta v mestu, do nepozabne Pete avenije in doživetje New Yorka z vrha nebotičnika Empire State Building. Ob lepem vremenu boste pod seboj zagledali čarobno osvetljen Manhattan in si tako ustvarili pravljično podobo mesta. Popoldan sledi obisk Metropolitanskega muzeja (vstopnina za doplačilo), največjega muzeja umetnosti v ZDA. Nekaj prostega časa na Peti aveniji za samostojne oglede in nakupovanje.

PLESNA POSLASTICA:

Odpravili se bomo v priznano plesno šolo na Manhattanu. Po sprejemu sledi plesna delavnica za našo skupino in plesno druženje, ko boste lahko vprašali vse o plesu in razlikah med evropskim in ameriškim pristopom k plesu. Nato se bomo podali do trgovine s plesno obutvijo kjer bo dovolj časa za ogled in nakup.

4. DAN: NEW YORK
Z javnim prevozom se boste lahko zapeljali do Spominskega parka 9/11. Lahko se povzpnete na bližnji One World Trade center, največji nebotičnik v ZDA, ki je nadomestil dvojčka. Peš se boste odpravili naprej do Brooklynskega mostu, in nadaljevali pot do Battery Parka kjer se boste vkrcali na ladjico, ki vas bo odpeljala do kipa Svobode. Na poti nazaj proti hotelu, se boste sprehodili še po znamenitem Wall Streetu.

5. DAN: NEW YORK-EVROPA
Dopoldne bo čas, da obiščete katero izmed številnih trgovin, ki ponujajo najrazličnejše izdelke vseh cenovnih razredov (Bloomingdale's, Macy's, Century 21, Apple Store ...). Lahko pa se z metrojem odpravite do Brooklyna, nekoliko bolj umirjenega dela New Yorka in se na poti nazaj sprehodite čez znameniti Brooklynski most. Proti večeru prevoz na letališče in večerni let v Evropo.

6. DAN: EVROPA-LJUBLJANA
Polet s prestopanjem do Ljubljane.

V ceni

letalski prevoz v ekonomskem razredu transfer letališče-hotel-letališče v New Yorku 4 nočitve v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah slovenski vodnik ves čas potovanja stroški organizacije-|-letalo

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -