Silvestrovanje v Neumu, Dubrovnik in Ston

Številka ponudbe: 01|4784
Kategorija:

Veselo silvestrovanje v Grand hotelu Neum 4* v Neumu, možnost izleta v Dubrovnik in v Ston na ogled solin in obzidja ter pokušina vin na Pelješcu.

Osnovne informacije

Čas potovanja: 4 dni/ 3 noči
Najmanjše št. potnikov: 45

Opis

Vabimo vas na veselo silvestrovanje v Grand hotelu Neum 4* v Neumu. Lahko boste uživali v udobju hotela, se kopali v pokritem hotelskem bazenu, sprehajali ob morju ali se nam pridružili na celodnevnem izletu v Dubrovnik in izletu v Ston na ogled, solin in obzidja in pokušino vin na Pelješcu.

1. dan: LJUBLJANA NEUM
Odhod avtobusa s parkirišča na Dolgem mostu, ob 5.uri. Ob zadostnem številu prijav bodo odhodi avtobusa tudi iz Kranja in Celja. Vožnja mimo Novega mesta, čez mejni prehod Metlika in po avtocesti skozi Liko in Dalmacijo do doline Neretve. V popoldanskih urah prihod v obmorsko letovišče NEUM. Pijača dobrodošlice in nastanitev v lepem Grand hotelu Neum 4*. Sprehod do morja in ogled okolice, nato prosto do večera. Večerja v hotelu, prijetno druženje, nočitev.

2. dan: IZLET V DUBROVNIK, VESELO SILVESTROVANJE V GRAND HOTELU NEUM
Po zajtrku lep izlet v Dubrovnik. Po prihodu sprehod po Stradunu in ogled mestnih zanimivosti z lokalnim vodnikom: frančiškanski samostan s staro lekarno, Onofrijev vodnjak, Stradun, palača Sponza, Orlandov steber, cerkev sv. Blaža, katedrala, knežja palača, stara mestna luka. Nato prosto za sprehod po mestu, kosilo ali vožnjo z gondolo na Srđ. Popoldne vam priporočamo sprehod po mestnem obzidju, izlet z ladjico na otok Lokrum ali uživanje v predprazničnem utripu Dubrovnika. Popoldne odhod iz Dubrovnika in povratek v Neum. Zvečer veselo silvestrovanje z glasbo za zabavo in ples in silvestrsko večerjo (6 hodov) in neomejeno lokalno pijačo pri večerji. V zgodnjih jutranjih urah se boste odpravili k počitku.

3. dan: SREČNO NOVO LETO – IZLET V STON
Po poznem zajtrku prost dan za kopanje v pokritem bazenu, sprehode. Popoldne lep avtobusni izlet v Ston in na polotok Pelješac. Ogled Stona, mogočnega obzidja nad mestom in solin, nato obisk vinske kleti in oljarne z degustacijo olivnega olja, vin, sira ... Izlet je v ceni potovanja. Proti večeru povratek v hotel, večerja, po večerji zabava v hotelu, prenočevanje.

4. dan: NEUM – HRVAŠKA – SLOVENIJA
Po zajtrku boste v dopoldanskih urah zapustili lep in udoben hotel in se odpravili proti domu. Na poti se boste ustavili v enem od letovišč ob obali, se sprehodili ob morju, osvežili in imeli čas za kosilo. Nato vožja po avtocesti skozi Hrvaško in v večernih urah prihod v Ljubljano.

V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -