Sv. Martin - Apartmaji Regina

Številka ponudbe: 05|4094
Kategorija:

Opis

- Narava, zdrave in lokalno proizvedene kulinarične posebnosti,
- sodobne namestitvene kapacitete,
- dobra wellness ponudba,
- bogata ponudba za profesionalne in rekreativne športnike,
- lepe možnosti kolesarjenja in sprehodov po okolici

 

Lega: Hotel Spa Golfer in apartmaji Regina se nahajajo med zelenimi griči, v zgornjem Medžimurju, v bližini mesta Sveti Martin na Muri, v bližini meje s Slovenijo, 125 km od Zagreba ali 190 km iz Ljubljane.

Ponudba hotela in apartmajev: nastanitev v 98 apartmajih, lep wellness center z notranjim kopališčem v sklopu hotela, športna dvorana z igriščem, zunanja športna igrišča in fitnes center. V hotelu sprejemnica z recepcijo in piano bar, restavracije in lokali, zunanji bazeni z aquaparkom. Ob hotelu se nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami, infrastruktura za kolesarje - nosilec znaka ADRIA BIKE HOTEL (prostor za hranjenje koles, GPS zemljevid kolesarskih poti, ...), v okolici so lepo označene kolesarske steze. Animacijski program za vse generacije.

Apartmaji: Apartmajsko naselje Regina je idealna izbira za družinske počitnice, dovoljeni so tudi hišni ljubljenčki. Na voljo so standard apartmaji 69 (za 2-3 oseb) in 29 družinski (za 4-5 oseb), apartmaji. Vsi apaprtmaji so opremljeni s SAT TV, telefonom in klimatizirani, v kuhiniji je električna kuhalna plošča, mikrovalovna pečica, pribor za kuho in jedilni pribor, terasa ali balkon, dnevna čiščenje in zamenjava brisač ter posteljnine na zahtevo. Koriščenje otrškega mini kluba v hotelu Spa Golfer.

Standard apartma za 2+1 osebe: dnevna soba s kavčem, povezana s kuhinjo in jedilnico, ena spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico.

Družinski apartma za 2+2 osebe: dnevna soba s kavčem, povezaan s kuhinjo in jedilnico, dve spalnici, kopalnica in WC.

Bazeni in wellness: poleti 2014 prenovljeno termo-mineralno kopališče (v ločeni stavbi v bližini): notranji bazeni na skupaj 1050 m² površin (odprti vso leto); temperatura vode 33-34° C; veliki bazen, rekreativni bazen, otroški bazen, 3 whirpooli in 2 zunanja bazena ob zaprtem kompleksu. Hotelski bazen: notranji/zunanji, 2 whirpoola. Zunanje kopališče na pribl. 4000 m²; aquapark, gusarska ladja, whirpooli, bar. Wellness se razprostira na 1800 m² in nudi sodobno opremo ter številne tretmaje za zdravje in lepoto s savnami.

Storitev: najem (nočitev), možnost penzionske prehrane (doplačilo na kraju).

Internet: brezžićni dostop brezplačno.

Wellness: svet savn s finska, bio savna, turška kopelj, rimska savna, tematski tuši, aqua spa, ...

Hišni ljubljenčki: dovoljeni. Potrebna predhodna najava.

Parkirišče: brezplačno zunanje, (garaža za doplačilo).

 

 

 

V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -