TERME OLIMIA - WELLNESS HOTEL SOTELIA

Številka ponudbe: 00|6767
država
Slovenija
kraj
Podčetrtek
Kategorija:

PRESTIŽNI ODDIH V HARMONIJI Z NARAVO

Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova tesna povezanost z naravo. Njegova lega, razgibana struktura, zelene strehe in velike svetle površine ustvarijo občutek harmonične povezanosti z okoliško naravo. Pričakujemo vas s čisto posebnimi vrstami razvajanja, ki vam jih nudi hotelski Wellness center Spa Armonia, z izbornim gostinstvom in prostori za druženje. V hotelu je tudi kongresni center.

Osnovne informacije

Hotel nudi 135 dvoposteljnih sob. Opremljene so s kopalnico (tuš ali kad), straniščem, televizijo, radiem, telefonom, mini barom, sefom, kopalnim plaščem, torbo s kopalnimi brisačami, klimatsko napravo, priključkom za internet, internetom na televiziji in balkonom.

Na voljo je tudi 24 sob, ki so med seboj, dve po dve, povezane z veznimi vrati. V vsaki sobi vas bo ob prihodu pričakala steklenica naše termalne vode.

 

V hotelu se nahajajo 4 apartmajske sobe. V vsaki izmed njih sta spalnica in dnevni prostor, kopalnica in stranišče pa sta ločena.

Apartmajske sobe so opremljene še z dvema televizorjema, radiem, telefonom, mini barom, sefom, kopalnim plaščem, torbo s kopalnimi brisačami, klimatsko napravo, priključkom za internet, internetom na televizji in balkonom. V vsaki apartmajski sobi vas bo ob prihodu pričakala steklenica naše termalne vode.

 

V hotelu najdemo 6 suit, v katerih sta spalnica in dnevni prostor med seboj ločena z vrati, kot tudi kopalnica in stranišče.

Suite so opremljene še z dvema televizorjema, radiem, telefonom, mini barom, sefom, kopalnim plaščem, torbo s kopalnimi brisačami, klimatsko napravo, priključkom za internet, internetom na televiziji in balkonom. Ob prihodu vas bo pričakala steklenica naše termalne vode.

Opis

Hotel Terme Olimia - Sotelia se nahaja v Podčetrtku, sredi bujne zelene pokrajine. Do wellnessov Termalija in Orhidelia se lahko sprehodite po podzemnem hodniku.

V wellnessu Termalija, največjem kompleksu savn v Sloveniji, lahko brezplačno uživate v spa, notranjem in zunanjem bazenu, 3 različnih savnah ter fitnesu.

Hotel nudi tudi spa Armonia, ki ponuja lepotne tretmaje in raznolične masaže, vključno s tradicionalnimi ter z ajurvedskimi masažami, ki so na voljo z doplačilom.

Za ostale spa storitve in tretmaje v wellnesu Orhidelija je potrebno doplačilo. Na voljo je otroški bazen s peskom, igrišče, 2 tobogana in kinodvorana 7D.

Klimatizirane sobe vključujejo sodobno pohištvo, kopalnico s kopalnim plaščem in prho ali kadjo, balkon, satelitsko televizijo, mini bar, brezplačen brezžični internet, radio, telefon ter sef.

V restavraciji pripravljajo samopostrežno kulinariko in jedi po izbiri. Ob lepem vremenu lahko obedujete tudi na sončni terasi. Pijačo in izbor vin lahko naročite v kavarni ter baru, kjer strežejo aperitive.

V ceni

WELLNESs HOTEL SOTELIA****s  OLIMSKO DOŽIVETJE

Velja do 20.12.2020

Cena 3 dni/2 noči že od 189,00 €

Cena velja za 1 osebo za 2 noči. Cena je odvisna od tipa in razpoložljivosti sobe.

• 2x polpenzion z Olimskim samopostrežnim bifejem

• 2x namestitev v dvoposteljni sobi z balkonom

• bon za 10,00 € za zamenjavo penzionske večerje za večerjo v Gostišču Lipa, v restavraciji Gratiola, v Dvorcu Mihanović v Termah Tuhelj ali pri lokalnih ponudnikih

• dnevno sveže sadje in steklenica termalne vode v sobi

• kopanje v bazenih Termalija Relax

• nočna kopanja v bazenih Termalija Relax - ob petkih in sobotah

• tedenski program animacije

• uporaba fitnes studia

• Wi-fi povezava

• »wellness bag« (torba s kopalnim plaščem in brisačo)

Doplačila:

turistična taksa 2,50 € po osebi na dan / polni penzion 20,00 € po osebi na dan

enoposteljna soba 36,00 € na dan / hotelski apartma 30% pribitek

Wellness Orhidelia (adults only) pon-čet 20,00 € / pet., sob., ned., prazniki 29,00 €

Termalija Family Fun: Odrasli pon - čet 10,00 € , pet.,sob.,ned. praz. 12,00 € / Otroci 5-14 let pon - čet 5,00 €, pet.,sob.,ned.,praznik 7,00 € /

Popusti:

brezplačno bivanje za otroka do 4,99 let (skupaj z 2 odraslima osebama) na osnovnem ležišču

50% za otroke od 5 let do 11,99 let – na dodatnem ležišču

30% za otroke od 5 do 11,99 let – osnovno ležišče

15% na dodatnem ležišču

 

WELLNESS HOTEL SOTELIA****s ČAROBNOST ORHIDELIE –  gratis vstop v Wellness Orhidelia

Velja do 20.12.2020

Cena 3 dni/2 noči že od   219,00 € po osebi

Cena velja za 1 osebo za 2 noči. Cena je odvisna od tipa in razpoložljivosti sobe.

Paket vključuje:

• 2x polpenzion v sobi z balkonom z Olimskim samopostrežnim bifejem in kozjanskim kotičkom

• dnevno sveže sadje in steklenica termalne vode v sobi

• kopanje v bazenih  Termalija Relax

• nočna kopanja v bazenih Termalija Relax – ob petkih in sobotah

• vstop v Savna svet v Wellness centru Termalija

• vsebine za krepitev pozornosti do sebe: Qi gong in Tai Chi, šest zdravih zvočnih vibracij, Olimski pozdrav soncu,  nordijska hoja, joga smeha,glede na program animacije

• wi-fi povezava

•  »wellness bag« (torba s kopalnim plaščem in brisačo)

• nepozabno doživetje, sprostitev  telesa in razvajanje vseh čutov v najlepšem slovenskem wellnessu - Wellnessu Orhidelia – vse dni bivanja

Doplačila: turistična taksa 2,50 € po osebi na dan / polni penzion 20,00 € po osebi na dan

enoposteljna soba 36,00 € na dan / hotelski apartma 30% pribitek

 

Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -