The Grand Resort

Številka ponudbe: 01|2567
Kategorija:

Hotel je zgrajen v mavrskem stilu, plaža je oddaljena približno 150 m, središče Hurgade pa 10 km - do njega je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

Opis

Zakaj v The Grand Resort?

 • kulinarična raznolikost
 • Grand Mall z bari in trgovinicami
 • ogrevan bazen
 • čudovit bazenski kompleks
 • Maxi klub za otroke in dodatne storitve za dojenčke  

Hotel z 828 sobami je zgrajen v mavrskem stilu. Od sestrskega hotela GRAND HOTEL ga ločujeta cesta in GRAND MALL, ki hotelsko ponudbo dopolnjuje z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave. Plaža, ki jo uporabljajo tudi gostje hotela GRAND HOTEL, je oddaljena približno 250 m. Do središča Hurgade je približno 10 kilometrov in do tja je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

V okusno opremljeni sprejemnici se nahajajo recepcija, informacijska točka za goste in bar, ki je odprt 24 ur na dan. Objekt ima dve glavni restavraciji, tri à la carte restavracije in različne bare. V sosednji pasaži GRAND MALL je pet dodatnih restavracij. V hotelu je dobro opremljen konferenčni prostor. Vabljiv bazenski predel obsega tri sladkovodne bazene in dva otroška bazena, od katerih sta v zimskem času en velik in en otroški ogrevana. Ob elegantno urejenem bazenskem kompleksu so dva bara s prigrizki, restavracija in bar PERGOLA z živo glasbo ob času za čaj.

Ob bazenu in na plaži hotela GRAND HOTEL so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

V sosednji pasaži GRAND MALL so ob restavracijah še internet kavarna, kotiček z vodnimi pipami, biljard in mini market (vse z doplačilom).

Nastanitev

Sobe: Vse sobe so okusno opremljene in imajo kopalnico, WC, klimatsko napravo, telefon, satelitsko televizijo, mini hladilnik, sef, telefon, sušilec za lase, sedežni kot in opremljen balkon ali teraso.

STANDARDNA SOBA meri 30 m2 in je obrnjena proti notranjosti (hotelska zadnja stran), s pogledom na cesto.

DE LUXE SOBA meri 30 m2 je enako opremljena kot standardna soba le da ima pogled na bazen.

JUNIOR SUITA je nekoliko večja (37 m2) in ima poleg standardne opreme pogled na bazen.

Nastanitev v teh sobah: največ 2 odrasla in 1 otrok (2 do 15 let) ali 3 odrasli. Pri treh osebah je v sobi dodatno ležišče.

DRUŽINSKA SOBA je velika 47 m2 in ima poleg standardne opreme dodatno spalnico -  največ 2 odrasla in 3 otroci (2 do 15 let) ali 3 odrasli in 1 otrok (2 do 15 let)

GRAND SUITA je ob standardni opremi veliko prostornejša (okrog 52 m2) -  največ 2 odrasla in 1 otrok (2 do 15 let).

Otroci: Baby servis za čisto majhne goste - v vseh RED SEA HOTELS z Maxi otroškim klubom imamo široko paleto otroških stvari, ki bodo pomagale staršem uživati v brezskrbnem dopustu.
Te se lahko izposodijo v Maxi otroških klubih, glede na razpoložljivost in s plačilom varščine (10 oz. 20 EUR),:
 
• otroška posteljica
• mreža za komarje
• grelec za stekleničke
• podloga za previjanje
• kahlica
• otroški voziček
• igračke za plažo
• obroči za v vodo in napihljive igrače

Maxi otroški klub se odvija v sosednjem hotelu Grand Hotel Hughada.

Šport in zabava: Čez dan mednarodna animacija, igre ob bazenu, namizni tenis, masaže in biljard (z doplačilom). Dnevno predstave. V Grand Hotel Hurgada z doplačilom: savna, jacuzzi, biljard, fitnes center, 2 teniški igrišči z razsvetljavo in različne igre na plaži. Brezplačen prevoz do potapljaškega centra.
Hotel meji na Grand Mall kjer so številne restavracije, bari, diskoteka in trgovinice.

All inclusive

  Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, vmesni prigrizki, sladoled in sladice. S predhodno rezervacijo možnost večerje v različnih a la carte restavracijah v hotelu in pasaži GRAND MALL (pijača z doplačilom). Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le z doplačilom. Na plaži ponudba pijače v baru BLUE HORIZON.

  Zaželeno je, da ste na večerji primerno oblečeni. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu, prejmete v kraju letovanja. Prosimo upoštevajte, da nekatere restavracije zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačila.


  V ceni

  Osnovna cena:Pokličite

  Povpraševanje

  Odraslih
  + -
  Otoroci
  + -