Titanic Resort

Številka ponudbe: 05|3840
Kategorija:

Opis

Država: Egipt
Kraj: Hurgada

Lega: v drugi vrsti, 700 m od plaže, 15 km od centra Hurgade in 8 km od letališča.
Hotelska ponudba: večji hotelski kompleks zgrajen v obliki ladje sestavljajo tri stavbe s skupno 331 sobami; glavna restavracija, bar pri recepciji, bar ob bazenu, bar na plaži; večji bazenski kompleks (del pozimi ogrevan), otroški bazeni, večji vodni park - tobogani za različne starostne skupine, počasna reka; trgovinice; menjalnica; internetni kotiček (plačilo); zdravniška oskrba. Hotel omogoča koriščenje določenih storitev v sosednjem/sestrskem hotelu Aladdin Beach.
Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.
Economy sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini bar (plačilo), balkon ali terasa. Možno dodatno ležišče. Slabša lega, brez razgleda in manjša površina.
Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini bar (plačilo), balkon ali terasa. Možni dve dodatni ležišči.
Družinske sobe: enaka oprema kot standardne, večje in z ločenim spalnim delom za otroke. Možna tri dodatna ležišča.
Otroci: otroški bazen, vodni park s številnimi tobogani, otroško igrišče, mini klub (3-12 let).
Šport: namizni tenis, mini golf, odbojka, vodni športi.
Wellness: savna, parna kopel, masaže, jacuzzi.
Zabava: dnevna in večerna animacija, diskoteka.

Storitev vse vključeno: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 10.00 - 23.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.
• samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; prigrizki, sladice;
• določene lokalne točene brezalkoholne in alkoholne pijače;
• določene športne aktivnosti;
• animacija, mini klub, vodni park;
• kopalne brisače, ležalniki in senčniki.

Za plačilo: pijače po 23.00, prestižne, ustekleničene in uvožene pijače, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«.

NAŠI NAMIGI
- vodni park
- velik bazenski kompleks
- ugodno za enostarševske in večje družine

Povprečna ocena 5.2/6
Spletna stran hotela: www.titanicresorts.com


Pomembno: Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 15.9.2014.

DOPLAČILO/osebo; vizum z asistenco lokalnega partnerja 30 €.
Več informacij glede vizumskega postopka: KLIK!

Cena vključuje: Povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine, doplačilo za gorivo ter emisijsko takso, prigrizek in napitek med poletom, avtobusni prevoz do/iz izbranega dogodka, 7nočitev in storitev glede na izbran objekt, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka, nastalega med med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec, predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču in storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega potovanja. Otrok do 2. leta brezplačno: brez sedeža na letalu-skupaj s starši, otroška posteljica na vprašanje in glede na razpoložljivost;plačati je potrebno vizum z asistenco v višini 30€ (ob vstopu v državo).

V ceni

CENA VKLJUČUJE:Cen povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno, 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec, predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču in storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod). Poravnati je potrebno le doplačila za vstop/izstop v/iz države (vizum Egipt).

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -