Zavarovanje za tujino z asistenco CORIS krije nujne stroške, ki v tujini nastanejo kot posledica novonastale bolezni ali poškodbe. Zavarujete se lahko kot posameznik, družina ali skupina, ki potuje skupaj.

KRIJEMO TUDI PREVOZE

Mi bomo naredili vse, da se varno vrnete domov.

Več kot 20 let izkušenj

Več kot 2 desetletji izkušenj pravita, da imamo najbolj zanesljivo ekipo.

Lasten asistenčni center

KO POTREBUJETE POMOČ, SMO NEPOSREDNA ZVEZA Z ZDRAVNIKOM.

Če ste v tujini zasebno ali službeno, vas nesreča lahko ujame kjerkoli, zato je prav, da ste nanjo pripravljeni. Naš asistenčni center vam bo pomagal od prvega klica do prihoda domov in bo v neposrednem stiku z vašo bolnico ali lečečim zdravnikom, da boste kar najhitreje dobili najbolj točne informacije. Brez skrbi, tudi stroške klicev na našo asistenco bomo pokrili mi.

ZAKAJ POTREBUJETE ZAVAROVANJE?

Medtem ko vi počitnikujete, nesreča dela nadure. Zavarovanje za tujino je ključno za brezskrbno potovanje.

KDO SE LAHKO ZAVARUJE?

Zavarovanje je namenjeno vsem, ki v tujino potujete za manj kot 1 leto: Posamezniki na dopustu ali službeni poti, Družine, ki potujejo skupaj, Skupine ljudi, ki potujejo skupaj.

KAKO UVELJAVLJATE ZAVAROVANJE?

V primeru potrebe po zdravstveni asistenci, pokličite naš asistenčni center. Pripravite podatke na polici: Ime in priimek., Številko police, če jo imate pri sebi., Številka asistenčnega centra: 01 519 20 20 (24/7)

Coris

Z veseljem vas obveščamo, da smo na vaše zavarovanje dodali kritje za Covid-19. V kolikor bi v tujini zboleli za novim koronavirusom, vam CORIS zavarovanje krije:

  • stroške zdravstvene oskrbe na povsem enak način, kot bi šlo za katerokoli drugo bolezen (pregled pri zdravniku, zdravila, hospitalizacijo),
  • stroške testa, ki ga naroči zdravnik, ne glede na rezultat. Preventivni testi na letališču ob povratku domov, pa, ne glede na rezultat, niso kriti, saj potnik že pred potovanjem v tujino ve, da ga bo moral opraviti. So pa potem pokriti vsi nadaljnji stroški, v kolikor bi bil preventivni test pozitiven),
  • stroške karantene/samoizolacije (za zavarovanca, ki je pozitiven na test / za njegove družinske člane ali sopotnika, če jim je bila odrejena samoizolacija in imajo naše zavarovanje)
  • stroške prestavitve letalske karte in prevoza v domovino (v primeru, ko se vaše zdravljenje ali samoizolacija konča po datumu, ki je bil prvotno predviden za povratek domov, bomo krili tudi stroške spremembe letalske vozovnice. Ker so v zadnjem času letalske karte pogosto fleksibilne, more zavarovanec najprej preveriti z letalsko družbo, če je možna brezplačna prestavitev leta. Če s spremembo letalske karte nastanejo stroški, ki jih letalski prevoznik ne krije, bomo to plačali mi, vendar nam mora zavarovanec obvezno predhodno posredovati odgovor letalskega prevoznika.


POMEMBNO: Covid kritje je vključeno na vseh poteh v tujino, ki niso daljše od 90 zaporednih dni.