HOTEL SIVA GRAND BEACH 4*+

Številka ponudbe: 00|6770
država
EGIPT
kraj
HURGADA
Kategorija:

 Hotel Siva Grand Beach ima prekrasno, dolgo, počasi padajočo zasebno plažo. Hotel je primeren predvsem za družine. Središče Hurgade je oddaljeno približno 8 kilometrov in do njega je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

Osnovne informacije

V Hurgadi vam ponujamo številne možnosti za izlete, ki bodo vaše počitnice spremenili v nepozabno doživetje:

KAIRO – enodnevni izlet z letalom Piramide v Gizi, sfinga, Egipčanski muzej.

Cena: pribl. 199 € in vključuje vstopnine in kosilo.

KAIRO DELUXE – enodnevni izlet z avtobusom Piramide v Gizi, sfinga, Egipčanski muzej.

Cena: pribl. 89 € in vključuje vstopnine in kosilo.

LUXOR DELUXE – enodnevni izlet z avtobusom Tempelj Karnak, tempelj kraljice Hačepsut, Memnova kolosa, Dolina kraljev, vožnja po Nilu.

Cena: pribl. 99 € in vključuje vstopnine in kosilo.

OTOŠKE SANJE Potop z dihalkami, obisk otoka Orange island. Sončni zahod bomo doživeli na ladji ob povratku domov.

Cena: pribl. 32 € in vključuje izposoja opreme, kosilo, sadje, hladne in tople brezalkoholne pijače.

NOVI GIFTUN Potop z dihalkami v Rdečem morju in obisk otoka.

Cena: pribl. 30 €.

SNORKLJANJE IN VOŽNJA Z LADJO S STEKLENIM DNOM - Skozi masko in stekleno dno naše ladje odkrijte pisan podvodni svet s čudovitimi ribami in raznolikimi koralami.

Cena: pribl. 36 € in vključuje brezalkoholno pijačo.

SNORKLJANJE IN DELFINI Dva potopa z dihalkami, obisk otoka in če je sreča, zaplavate z delfini.

Cena: pribl. 55 € in vključuje izposoja opreme, kosilo, sadje, hladne in tople brezalkoholne pijače.

QUAD SAFARI Vožnja do beduinske vasi, jahanje kamel, vključena izposoja naglavne rute, očal in brezalkoholna pijača.

Cena: pribl. 35 €.

SUPER SAFARI Vožnja do beduinske vasi, jahanje kamel, vključena izposoja naglavne rute, očal. Večerja in brezalkoholna pijača.

Cena: pribl. 44 €.

Izlete je možno rezervirati v avli vašega hotela. Cene veljajo na osebo in so informativne.

Prosimo upoštevajte, da je pri nekaterih znamenitostih ob fotografiranju ali snemanju potrebno doplačilo upraviteljem. Prosimo za razumevanje, saj je za zaščito kulturnih zakladov zaradi možnih poškodb ob uporabi bliskavic prepovedano fotografiranje ali snemanje spomenikov in kulturnih znamenitosti, ki so pod spomeniškim varstvom.

Rezervacija izletov je možna izključno v kraju letovanja pri zaposlenih lokalne agencije. Predstavljeni izleti se rezervirajo neposredno pri CET (Cairo Express Travel).  Rezervacije izletov pred nastopom letovanja niso možne.

Izleti so vodeni v nemškem ali angleškem jeziku.

Opis

 Hotel Siva Grand Beach ima prekrasno, dolgo, počasi padajočo zasebno plažo. Hotel je primeren predvsem za družine. Središče Hurgade je oddaljeno približno 8 kilometrov in do njega je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

Udoben hotelski objekt nudi nastanitev v 550 sobah. V osrednji zgradbi se nahajajo prostorna sprejemnica z recepcijo in dvema glavnima restavracijama. Ob bazenu so restavracija z žarom, različni bari in trgovinice. Aqua Center se nahaja neposredno na plaži. Sladkovodni bazen (pozimi  ogrevan) s teraso za sončenje in ločenim otroškim bazenom je obdan z urejenim vrtom.

Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo. Namizni tenis, odbojka na mivki, aerobika, vodna gimnastika, nogomet na plaži in vaterpolo. Masaže ob doplačilu. Dnevni animacijski program s športnimi aktivnostmi, igrami in tekmovanji. Večerna zabava ob živi glasbi. Biljard

V sosednjopasažo SIVA MALL vabijo restavracije, bari in trgovinice (z doplačilom). Tukaj so tudi banka, internet kavarna, lekarna, ambulanta in lepotni salon. Za popolno orientalsko vzdušje pa poskrbita tradicionalna kavarna in libanonska restavracija.

ALL INCLUSIVE

Hotel Siva Grand Beach zagotavlja all inclusive storitve s samopostrežnim zajtrkom in večerjo v glavni restavraciji. Samopostrežno kosilo v restavraciji na plaži. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le ob doplačilu.

Zaželeno je, da ste na večerji primerno oblečeni. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. Podrobnejše informacije o all inclusive programu, delovnem času barov in restavracijah ter storitvah, ki so na voljo ob doplačilu (mini bar, sobna strežba, sveže stisnjeni sadni sokovi, posebni koktajli, restavracije v SIVA MALL,…) prejmete v kraju letovanja. Prosimo upoštevajte, da nekatere restavracije zahtevajo predhodno rezervacijo in doplačila.

BUNGALOV SOBA (pribl. 16 m2). Sobe se nahajajo v levem in desnem krilu hotelskega naselja ter so porazdeljene v dvajset enonadstropnih stranskih zgradbah. K standardni opremi sob spadajo klimatska naprava (sezonsko), telefon, satelitska televizija, sef in mini hladilnik. Kopalnica je opremljena s prho ali kadjo, WC-jem in sušilcem za lase. Balkon ali terasa sta opremljena, možen tudi francoski balkon. Nastanitev: največ 2 odrasla

DELUXE SOBA (19 m2). Opremljena je enako kakor bungalov soba in je nekoliko večja. Tudi te sobe se nahajajo v dvajsetih enonadstropnih stranskih zgradbah, vendar bližje morju. Nastanitev: največ 2 odrasla.

JUNIOR SUITA (22 m2). Se nahaja v glavni zgradbi in poleg standardne opreme ponuja sedežni kot in delni pogled na morje ali bazen. Vse suite imajo opremljenim balkon ali teraso. Nastanitev: največ 3 odrasli ali 2 odrasla in 2 otroka.

DRUŽINSKA SOBA (pribl. 32 m2) ponuja dve ločeni spalnici in delni pogled na morje ali bazen. Nahaja se v glavni zgradbi. Nastanitev: največ 2 odrasla in 3 otroci ali 3 odrasli in 1 otrok.

V Maxi otroških klubih je vsak dan (razen petka) med 10. in 17. uro poskrbljeno za raznolik program, ki zagotavlja nepozabne počitnice. Otroški animatorji (nemško govoreči) se vsak dan domislijo česa novega, tako da je vedno zabavno. Prav tako  vsi mlajši gostje prejmejo brezplačno Maxi klub otroško majico, napihljivo žogo za v vodo in Maxi klub pokrivalo.

Baby servis za čisto majhne goste - v vseh RED SEA HOTELS z Maxi otroškim klubom,  ponuja široko paleto otroških stvari, ki bodo pomagale staršem uživati v brezskrbnem dopustu.Te se lahko izposodijo v Maxi otroških klubih, glede na razpoložljivost in s plačilom varščine (10 oz. 20 €):  

• otroška posteljica • mreža za komarje • grelec za stekleničke • podloga za previjanje • kahlica

• otroški voziček • igračke za plažo  • obroči za v vodo in napihljive igrače  

Priporočamo vam pravočasno naročilo “Baby servis” .

 

 

 

V ceni

V ceni je vključeno: povratna letalska vozovnica, odhod iz Ljubljane, transfer letališče-hotel-letališče, 7 ali 14 dnevni bivanje v izbranem hotelu na bazi all inclusive, slovenski predstavnik.

Obvezno doplačilo na letališču v Hurgadi: 

* vizum cca 28 € na osebo

Priporočamo doplačilo:

  • riziko odpovedi 4,28% cene aranžmana
  • Coris asistenčno zavarovanje
  • v kraju samem fakultativni izleti

Cene se dnevno spreminjajo, za točni izračun glede na izbrano sobo in termin nam pišite, da vam pošljemo ponudbo. 

Odhod Povratek Število dni Cena
12.04.2020 19.04.2020 7 666.00 € / osebo
12.04.2020 26.04.2020 14 669.00 € / osebo
19.04.2020 26.04.2020 7 650.00 € / osebo
19.04.2020 03.05.2020 14 771.00 € / osebo
26.04.2020 03.05.2020 7 708.00 € / osebo
26.04.2020 10.05.2020 14 814.00 € / osebo

Osnovna cena:650.00 €

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -