Terme 3000 - Bungalovi 3*

Številka ponudbe: 00|6024
Kategorija:

V panonskem stilu grajeno naselje že od daleč opazimo zaradi s slamo kritih streh. Preproste, a prijetne hiške so odlično izhodišče za … vse. Česa se boste lotili prej: kopanja ali potepanja po slikovitem Prekmurju? Mizico vam pogrnejo v Hotelu Termal. Ne spreglejte jedi iz ajde in pogač!

Opis

V Moravskih Toplicah, v osrčju Term 3000 se nahaja značilno panonsko Turistično naselje – s slamo krite hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi. 

V preprostih, a nadvse prijetnih prekmurskih hiškah, je bivanje sproščeno v vseh letnih časih. Svoje čute lahko prebujate z rekreacijo, saj je okolica še posebej prijazna do kolesarjev in pohodnikov. Telesu pa privoščite še sprostitev v kopališču hotela Termal ali v bazenskem kompleksu Term 3000. Za najmlajše bo v času počitnic poskrbljeno v hotelu Ajda, kjer bo otroke zabavala maskota – lokalni živalski predstavnik Štrk Viki. 

Hotel Termal se ponaša z notranjim kopališčem in z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Tukaj najdete še whirlpool in finsko savno. Če ste ljubitelj vodnih atrakcij in pestrejšega programa, vas medse vabi delno prenovljen, svetlejši in bolj prijazen bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 11 bazeni (3 zunanji in 8 notranjih) na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. V kopališkem kompleksu obiščite tudi savne. V letu 2019 vas pričakujejo izboljšane kopeli s črno termomineralno vodo, saj so v vodo pričeli dovajati naravno termomineralno vodo še iz dodatne vrtine in uvedli izboljšan način priprave vode. Vsebnost naravnih zdravilnih snovi se je ohranila, zmanjšala se je le barvna intenzivnost vode.

V naselju je 9 hišk, v vsaki so štiri dvoposteljne sobe s sat. TV, ločenim vhodom, s svojo teraso in pogledom na prekmurske ravnice.  

Prvovrstnih prekmurskih okusov se boste naužili v samopostrežni restavraciji hotela Termal. Ne spreglejte jedi iz prosene in ajdove kaše, slivove pogače in še kakšne zanimive jedi.  

V ceni

  • storitev polpenziona
  • brezplačen WiFi v lobiju hotela Termal
  • prost vstop na bazen hotela Termal
  • prost vstop na bazenski kompleks Term 3000 
  • celodnevno kopanje na dan odhoda v bazenu hotela Termal
  • brezplačna uporaba ležalnikov v notranjem kopališču hotela Termal
  • brezplačno hotelsko parkirišče
Termini:     nedelja - petek petek - nedelja
25.3. - 3.4.2019              36 €              39 €
7.4. - 18.4.2019              36 €

             39 €

22.4. - 26.4.2019              36 €              39 €

Doplačilo ob prijavi: 

  • 6 € / dan za otroka do 12 let

Prihodi vsak dan, bivanje min. 2 dni. Turistična taksa in enkratna prijava se plačata na recepciji.

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -