LENDAVA - Thermal resort Lendava 3*

Številka ponudbe: 00|10173
država
Slovenija
kraj
Lendava
Kategorija:

Thermal Resort Lendava povezuje hotel, apartmajsko naselje in kamp, vse pa spremlja bogata dopolnilna termalna ponudba, ki poskrbi za duha in telo. 

Opis

Resort se nahaja na robu najbolj vzhodnega Slovenskega mesta – Lendava, tik pod vznožjem slikovitih Lendavskih goric, na nadmorski višini 160 m, nedaleč stran od državne meje z Madžarsko in Hrvaško. Do mejnega prehoda z Avstrijo je 38 km.


Sredi pokrajine znane po svojih vinorodnih goricah, kjer domujejo štorklje in kjer čas hiti počasneje, si privoščite sprostitev v edinstveni parafinski termalni vodi, kakršne drugje v Evropi ne boste našli. Voda polna parafina je poznana po svoji unikatni zeleni barvi, ki blagodejno vpliva na tegobe mišičnega gibalnega sistema in zagotavlja popolno sprostitev. Fosilno zdravilna hiper termo-mineralna voda je naravno zdravilno sredstvo in ima ob izviru temperaturo 62ºC.


Vodni navdušenci boste na svoj račun prišli v termalni rivieri, ki sestoji iz osmih bazenov z zdravilno parafinsko vodo, ki se razprostirajo na 1849 m². V termalnem kopališču hotela so na voljo notranji in zunanji bazeni s termomineralno vodo, ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka. Najmlajši se lahko zabavajo v bazenu s tobogani, v poletnih mesecih pa bo za osvežitev poskrbel olimpijski bazen. Tukaj boste našli še poseben bazen z edinstveno termalno vodo s parafinom.

Bazeni in wellness

 

Hotelski bazeni obsegajo: notranji termalni bazen (32–34 °C), zunanji zimsko-letni termalni bazen (34–36 °C), notranji rekreacijski bazen (30–32 °C), notranji otroški bazen (30–32 °C) in zunanji termalni bazen Gejzir (36–38 °C), ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka.

V letnem kopališču so gostom na voljo naravni bazen Grozd (36-38°C), olimpijski bazen z vodnimi tobogani (26-29 °C) in zunanji otroški bazen (26-29 °C).

Wellness: savne (infrardeča, finski savni in parna savna) in raznovrstni wellness programi – masaže in tretmaji za telo.


Resort pa je idealna izbira tudi za vse, ki želijo dopust preživeti bolj aktivno – je odlična izhodiščna točka za pohodnike in kolesarje. V okolici hotela so namreč številne označene pohodne in kolesarske poti.

Za dodatno razvajanje vam je na voljo tudi naš wellness center s savnami in raznovrstnimi masažami. Pustite se razvajati in sprostite svoje mišice – telo vam bo hvaležno.

PRENOVLJENE HOTELSKE SOBE V hotelu je na voljo 80 dvoposteljnih sob, ki so na voljo kot dvoposteljna soba ali kot »single use«. Vsaka soba ima balkon, francosko ležišče, klimatsko napravo, radio z budilko, TV, Wi-Fi, pisalno mizo, safe, mini hladilnik, kopalnica (tuš, WC), fen, brisače za osebno higieno, papirnati robčki. V hotelski sobi je možna namestitev dojenčka oz. otroka v otroški posteljici ali v postelji s staršema (do 3,99 let gratis).

APARTMANI

MOŽNOST NASTANITVE V APARTMAJSKEM NASELJU:

VRSTA APARTMAJA ODRASLI OTROCI
APP. STUDIO 2 odrasli osebi 1 dojenček v otroški posteljici
APP 2+1 2 odrasli osebi (spalnica z zakonsko posteljo) Do dva otroka na dodatnem ležišču (raztegljiv kavč za 2 osebi). 1 dojenček v otroški posteljici ali v postelji s staršema.
APP 3+1 3 odrasle osebe (spalnica z zakonsko posteljo in posteljo za eno osebo) Do dva otroka na dodatnem ležišču (raztegljiv kavč za 2 osebi). 1 dojenček v otroški posteljici ali v postelji s staršema.
APP 4+1 4 odrasle osebe (dve ločeni spalnici – ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema) Do dva otroka na dodatnem ležišču (raztegljiv kavč za 2 osebi). 1 dojenček v otroški posteljici ali v postelji s staršema.

Vsi apartmaji so opremljeni tudi s kuhinjsko nišo s kuhalno površino, mikrovalovno pečico in hladilnikom, kopalnico (tuš, wc), teraso na pritličju ali balkonom na nadstropju (z mizico in stoli), z lastno klimatsko napravo, televizorjem in dostopom do Wi-Fi interneta.

V ceni

 

16.02.- 03.03.2024

29.03.-01.04.2023 01.04.-26.04.2024 26.04.-05.05.2024
HOTEL                     64 €              /                64 €           73 €
APARTMAJSKO NASELJE                     67 €              67 €                59 €           67 €

Cene veljajo na osebo na noč v dvoposteljni sobi oz. apartmaju za 2 osebi. Cena vsebuje DDV. Bivanje vsaj 2 noči.

Ponudba vsebuje:

- Namestitev v dvoposteljni sobi v hotelu ali dvoposteljnem apartmaju v apartmajskem naselju,

- Polpenzion: samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja,

- Neomejen vstop v terme z edinstveno parafinsko termalno vodo do 38°C (notranji, zunanji, kombiniran, otroški bazeni),

- Kopanje na dan prihoda in na dan odhoda,

- 1x dnevno vstop v savne,

- Vodena vodna telovadba večkrat tedensko,

- Uporaba kopalnega plašča za odrasle,

- Živa plesna glasba v petek ali soboto,

- Razpisan tedenski animacijski program (v času velikonočnih praznikov in prvomajskih počitnic poseben družinski animacijski program z Vitezom Miho),

- brezplačni Wi-Fi,

- brezplačno parkiranje.

Otroški popusti – velja za hotel (v sobi z dvema odraslima osebama):

- 1 otrok do 3,99 let brezplačno (brez lastnega ležišča, uporaba otroške posteljice je brezplačna).

Otroški popusti – velja za apartmajsko naselje (v apartmaju z dvema odraslima osebama):

- Brezplačno za otroke do 3,99 let

- 50% popust za 2. otroka do 11,99 let

- otroci 12 do 17,99 let doplačilo 35 € na otroka na noč.

** Otroški popusti (velikonočne in prvomajske počitnice) – velja za apartmajsko naselje (v apartmaju z dvema odraslima osebama):

- Brezplačno za 1. otroka do 11,99 let

- Brezplačno za otroke do 3,99 let

- 50% popust za 2. otroka do 11,99 let

- otroci 12 do 17,99 let doplačilo 35 € na otroka na noč.

Doplačila (neto cena - plača agencija):

- Doplačilo za enoposteljno uporabo sobe v hotelu in apartmaja v apartmajskem naselju 16 € /osebo/noč.

Doplačila (na licu mesta):

- Turistična taksa za odrasle 1,94 eur/osebi/noč

- Turistična taksa za otroke 7-18 let 0,97 eur/osebi/noč

- Enkratna prijavnina 1 eur/osebo/bivanje

 

PRENOVLJENE HOTELSKE SOBE V hotelu je na voljo 80 dvoposteljnih sob, ki so na voljo kot dvoposteljna soba ali kot »single use«. Vsaka soba ima balkon, francosko ležišče, klimatsko napravo, radio z budilko, TV, Wi-Fi, pisalno mizo, safe, mini hladilnik, kopalnica (tuš, WC), fen, brisače za osebno higieno, papirnati robčki. V hotelski sobi je možna namestitev dojenčka oz. otroka v otroški posteljici ali v postelji s staršema (do 3,99 let gratis).

Odhod Povratek Število dni Cena
27.04.2024 29.04.2024 2 134.00 € / osebo / basic

Osnovna cena:134.00 €

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -