Adventna Valencija

Številka ponudbe: 05|4904
05.12.2019
Kategorija:

Osnovne informacije

1. (SLOVENIJA) -TRST - VALENCIJA

Zbor potnikov na letališču pri Trstu ali bližnjem letališču predvidoma v dopoldanskih urah (ob doplačilu možnost prevoza iz Slovenije) ter polet predvidoma zgodaj popoldne v tretje največje špansko mesto, ki si je ime “mesto rož” prislužila s številnimi vrtovi in parki. Leži na Costa del Azahar, obali pomarančnih cvetov, sredi številnih nasadov pomarančevcev in limonovcev. Po pristanku vožnja do hotela in nastanitev. Možnost sprehoda med praznično okrašenimi stojnicami na mestnem trgu Plaza Ayuntamiento, kjer stoji tudi največja božično drevo v mestu.

2. VALENCIJA

Zajtrk v hotelu. Dopoldanski avtobusni ogled bomo začeli z vožnjo skozi moderni del. Na bregovih nekdanje reke Turie je postavljen mogočen kompleks, ki pa nima le estetskega, pač pa tudi praktičen značaj; vsebuje vse od Muzeja znanosti, palače umetnosti, Oceanografskega muzeja. Zanimive so tudi steze Formule 1, teniška igrišča za mednarodna tekmovanja in neverjetna moderna infrastruktura. V Valenciji decembra organizirajo številne cirkuške predstave, največji cirkus je vsekakor Gran Circo Wonderland, ki ga postavijo v Bioparku, ki je še posebej zanimiv za družine in najmlajše. Prav tako posebno vzdušje je pri Muzeju znanosti, kjer lahko poleg znamenite Hemisfere drsate na največjem mestnem drsališču.

3. VALENCIJA

Obiskali bomo največjo pokrito tržnico v Španiji. Na sprehodu čez tržnico nas vabijo prodajalci vsak dan svežih rib in morskih sadežev ter svežega sadja in zelenjave Nasproti tržnice stoji Lonja, borza s konca 15. stoletja, v kateri so nekoč trgovali z vzorci svile. Prosto za kosilo v enem izmed številnih tapas barov. Sprehod po živahnih ulicah Barrio del Carmen in postanek na božičnem sejmu poleg katedrale, kjer nas bodo premamile sladke dobrote kot so turron, marcipan in tradicionalni polvoron

4. VALENCIJA - TRST-(SLOVENIJA)

Predvidoma zjutraj prevoz na letališče in polet v Trst ali bližnje letališče. Po želji prevoz do Slovenije.

Opis

Adventna Valencija

V ceni

Prevozi z nizko cenovnimi letalskimi prevozniki Nizko cenovni letalski prevozniki potniku dovoljujejo predvidoma 1 kos ročne prtljage (nahrbtnik/kovček), ki ga potnik lahko nese na letalo, in lahko meri največ: 56X45X25 cm. 1 kos oddane prtljage na osebo, ki se odda ob prijavi za let, s skupno težo 15 kg (v nekaterih primerih 20 kg) se plača dodatno (predvidoma 60  €/oddani kos prtljage za povratni let). Za posameznega prevoznika je natančna dovoljena teža (tako za ročno prtljago kot za prtljago, ki se odda), ki je vključena v ceno, navedena v obvestilu pred odhodom na potovanje. Na letih hrana in pijača nista všteta v ceno, prav tako sedežni red praviloma ni določen. Ob prijavi je potrebno obvezno navesti TOČNO IME IN PRIIMEK (kot je napisano v veljavnem potovalnem dokumentu potnika, s katerim namerava potovati (osebna izkaznica ali potni list). Pri nekaterih prevoznikih je potrebno ob prijavi posredovati tudi številko, veljavnost in vrsto osebnega dokumenta, ter rojstne podatke potnika. Vsaka sprememba napačno navedenih podatkov ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice. Strošek nosi potnik. V primeru, da nam letalski prevoznik ne potrdi predvidenega letalskega prevoza, si pridružujemo pravico do spremembe kraja in časa odhoda in vrnitve. Program potovanja ostaja vsebinsko enak, prilagojen letalskemu prevozu. Za organizacijo posameznega dodatnega izleta je potrebnih najmanj 15 potnikov. razpored po dnevih se lahko spremeni.

Odhod Povratek Število dni Cena
05.12.2019 09.12.2019 4 - min. 35 potnikov, storitve po programu 379.00 € / osebo
12.12.2019 16.12.2019 4 - min. 35 potnikov, storitve po programu 379.00 € / osebo

Osnovna cena:379.00 €

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otroci
+ -