Hotel Cephalonia Palace

Številka ponudbe: 01|2691
Kategorija:

Hotel Cephalonia Palace nudi idealno okolje za sprostitev in uživanje tako za posameznike kot družine.

Opis

Nastanitev

Vrt, počitek v paviljonu, šum morja.

Lega in okolica: 250 m do peščene plaži Xi s pestro ponudbo vodnih športov, plaža je priljubljena pri gostih, ki uživajo na sprehodih ob morju; lastna hotelska taverna ob morju, 7 km do središča letovišča Lixouri s tavernami in bari, 45 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, restavracija, brezplačen Wi-Fi v recepciji, bar, TV soba, sef (doplačilo), lepo urejen vrt z zunanjim bazenom, ločen otroški bazen, terasa za sončenje, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, bar ob bazenu, trgovinica s spominki, parkirišče pred hotelom.

Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, Sat TV, Wi-Fi (doplačilo), telefon, mini bar (doplačilo), kopalnica (sušilnik za lase), balkon.

Storitev: samopostrežni zajtrk in večerja; možnost doplačila za light all inclusive: (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; v času obrokov so na voljo brezalkoholne pijače in lokalne alkoholne pijače v različnih barih med 10h in 23h; popoldanska kava, čaj in piškoti).

Ponudba na najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, mini disko, otroški stoli v restavraciji, animacija za najmlajše.

Aktivnosti: namizni tenis, vodna aerobika; vodni športi na plaži, teniško igrišče (doplačilo).

Spletna stran: www.cephaloniapalace.com

Naša ocena: 4*

ZGODNJA PRIJAVA, ODLOČITEV JE PRAVA

  • NAJVEČJI POPUSTI za rezervacije do 31.3.2019 (že vključeno v ceno)
  • GARANCIJA NAJNIŽJE CENE – 100 % brez tveganja za rezervacije do 28.2.2019
  • S PLAČILOM Z GOTOVINO ŠE UGODNEJE: 5 % gotovinski popust s 100 % plačilom ob rezervaciji do 31.1.2019 in 3 % gotovinski popust ob rezervaciji do 28.2.2019

V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -