Korzika - Napoleonov otok

Številka ponudbe: 05|3171
Kategorija:

Odhod v poznih večernih urah. Nočna vožnja v Italijo, proti Livornu. Zjutraj boste prispeli v Livorno ob obali Ligurskega morja in se vkrcali na ladjo. Plovba bo hitro minila in že...

Osnovne informacije

1. SLOVENIJA - STRASBOURG

Odhod iz Slovenije kmalu po polnoči zgodnjih jutranjih urah. Prihod v Strasbourg in panoramski začeli bomo z ogledi mesta. V mestu je Evropski parlament, mi pa bomo namenili naše oglede za spoznavanje mestnih znamenitosti, kot so stolnica, kraljeva palača, mestna hiša in sodna palača. Mesto zaznamuje tudi množica kanalov in po reki Ill se bomo tudi mi zapeljali. Nastanitev v hotelu.

2. OBERNAI - HAUT KOENIGSBURG - RIBEAUVILLE - RIQUEWIHR

Po zajtrku vožnja v Obernai, mestece obkroženo z vinogradi. Sprehod po mestu, kjer je tipična alzaška arhitektura, bomo zaključili z degustacijo tukajšnjih vin. Veselo bomo nadaljevali v Chateau de Haut Koenigsbourg, ki je eden redkih dobro ohranjenih gradov na tem področju. Za zaključek pa še mesteci, ki sta najlepši in značilni na tem območju. Prevzeli nas bodo čudoviti trgi in značilna arhitektura. Dan bomo področju primerno zaključili z degustacijo. Nastanitev v hotelu.

3. COLMAR

Po zajtrku si bomo ogledali še Colmar, kjer bomo začutili še dodatno poseben značaj Alzacije. Ogled mesta in nekaj prostega časa za popolno doživetje mesteca. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v poznih nočnih urah oz. zgodnjih jutranjih.

Opis

Korzika - Napoleonov otok

V ceni

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in ostale pristojbine, dve nočitvi z zajtrki v hotelih 2/3*, ena večerja, ena degustacija, zunanje oglede po programu, spremstvo in stroške organizacije potovanja.

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču:- 15%
                 - 15 € za odhoda 25. 3. in 29. 10.

DOPLAČILO: za manjšo skupino med  35 in 44 potniki 30€.


MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 63 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: vstopnine 7 - 10 € za ogled gradu ali muzeja.

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -