Rim ekspres

Številka ponudbe: 01|4705
Kategorija:

Vikend v praznični italijanski prestolnici s hitrim vlakom.

Osnovne informacije

Čas potovanja: 3 dni / 2 noči
Najmanjše število potnikov: 20

Opis

NE SPREGLEJTE - CENA NA OSEBO

  • pri udeležbi najmanj 30 oseb - 359  EUR
  • pri udeležbi najmanj 20 oseb - 399  EUR

1. dan: TRST/BENETKE–RIM
Zbirališče potnikov na predvideni železniški postaji (Trst ali Benetke). Vkrcanje na hitri vlak do Rima kamor prispete v opoldanskih urah (vožnja traja glede na razpoložljiv vlak od okoli pet ur). Po prihodu poldnevni avtobusni ogled mestnih znamenitosti–sodobni del mesta, bazilika Sv. Pavla izven obzidja in katakombe. Prevoz do hotela v mestnem središču in nastanitev*. Popoldne nadaljevanje ogledov: cerkev Sv. Petra v verigah, Kolosej, Kapitol in cesarski forumi. Vrnitev v hotel in prenočevanje.

2. dan: RIM / zajtrk
Po zajtrku sprehod po rimskih trgih: trg Navona, ki je znan po Berninijevem vodnjaku Štirih rek, vodnjak Trevi, o katerem legenda pravi, da če vanj vržete  kovanec, se zagotovo vrnete v Rim, antični Panteon in Španske stopnice. Popoldne prosto za samostojne oglede (predlagamo Angelski grad) in nakupe (predlagamo nakupovalno ulico Via dell Corso). Vrnitev v hotel in prenočevanje.

3. dan: RIM–VATIKAN–TRST/BENETKE / zajtrk
Po zajtrku obisk najmanjše državice Vatikan in možnost ogleda bogatih zbirk Vatikanskih muzejev* (doplačilo), trga in Bazilike sv. Petra. Ob lepem vremenu pa se lahko povzpnete še na kupolo, od koder se odpira lep razgled na Rim in Vatikan. Prevoz z mestnim prometom do železniške postaje Termini in povratek s hitrim vlakom v Trst (ali Benetke), kamor je predviden prihod v večernih urah.

V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -