The Grand Hotel Hurgada

Številka ponudbe: 01|2565
Kategorija:

Nahaja se ob urejeni zasebni plaži s promenado, obdan s čudovito urejenim parkom. Hotel je priljubljen pri vseh, ki iščejo mir.

Opis

Zakaj v The Grand Hotel Hurgada?

  • velik in urejen park
  • Grand Mall z bari in trgovinicami           
  • Maxi klub za otroke in dodatne storitve  za dojenčke
  • ogrevan bazen
  • center potapljanja Euro Divers na plaži 
  • late check-out

Hotel se nahaja neposredno ob urejeni zasebni plaži s promenado. Hotelski objekt je obdan s čudovito urejenim parkom, ki navdušuje vse ljubitelje vrtov. Še posebej priljubljen pri vseh, ki iščejo mir in starejših, saj vas že ob prihodu prevzame občutek sproščenosti. Mestno središče Hurgade je oddaljeno približno 10 kilometrov, tja pa je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

V hotelskem kompleksu se, kakor po parku, sprehodite mimo glavne zgradbe do več eno do trinadstropnih stranskih zgradb s skupno 549 sobami. V glavni  zgradbi se nahajajo prostorna sprejemnica z recepcijo, dve samopostrežni restavraciji, à la carte restavracija, trgovinica s spominki, prostor za fitnes, piano bar in lobi bar. Na zasebni plaži najdete Aqua Center s ponudbo šole potapljanja (Euro Divers) in druge športne aktivnosti. Hotelsko ponudbo dopolnjujejo različni bari ob bazenu ter na plaži.

Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

V sosednji pasaži GRAND MALL so internetna kavarna, biljardnica, trgovinica, kotiček z vodno pipo, lekarna, različne restavracije in bari ter frizerski salon.

Namestitev

Sobe:

poleg nastanitve v dvoposteljni standard sobi so na voljo tudi:  

SUPERIOR SOBA - največ 2 odrasla in 2 otroka

SOBA SUPERIOR DELUXE meri 31 m2, je enako opremljena kot superior soba, vendar prostornejša in s stranskim pogledom na morje - največ 3 odrasli ali 2 odrasla in 2 otroka.

DRUŽINSKA SOBA z 42 m2 ima enako opremo kot superior soba ter ločeno spalnico s pogledom na park ali bazen - največ 3 odrasli in 1 otrok oz. 2 odrasla in 3 otroci.

Otroci: Baby servis za čisto majhne goste - v vseh RED SEA HOTELS z Maxi otroškim klubom imamo široko paleto otroških stvari, ki bodo pomagale staršem uživati v brezskrbnem dopustu.
Te se lahko izposodijo v Maxi otroških klubih, glede na razpoložljivost in s plačilom varščine (10 oz. 20 EUR),:

• otroška posteljica
• mreža za komarje
• grelec za stekleničke
• podloga za previjanje
• kahlica
• otroški voziček
• igračke za plažo
• obroči za v vodo in napihljive igrače

Maxi otroški klub: V Maxi otroških klubih je vsak dan (razen petka) med 10. in 17. uro poskrbljeno za raznolik program, ki zagotavlja nepozabne počitnice. Otroški animatorji (nemško govoreči) se vsak dan domislijo česa novega, tako da je vedno zabavno. Prav tako  vsi mlajši gostje prejmejo brezplačno Maxi klub otroško majico, napihljivo žogo za v vodo in Maxi klub pokrivalo.

Šport in zabava: Namizni tenis, čez dan animacija ob bazenu in na plaži, ob večerih predstave. Zunanji tobogan do nadaljnega ne obratuje. Z doplačilom: fitnes center, tenis, savna, jacuzi, masaže, aktivnosti na plaži (jadralno padalstvo, Aqua center, potapljanje, kajtanje z lokalnimi ponudniki). V hotelu je šola potapljanja Euro Divers.
Hotel meji na Grand Mall kjer so številne restavracije, bari, diskoteka in trgovinice.

All inclusive

Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja. Popoldan prigrizki, pecivo in sladice. Lokalne brezalkoholne pijače 24 ur (pri baru na plaži in ob bazenu med 10. in 17. uro), lokalne alkoholne pijače, kava ter čaj med 10.  in 24. uro.

Obvezno nošenje all inclusive zapestnice.

V GRAND MALL vas pričakuje izvrstna ponudba restavracij (ob doplačilu).V ceni

Osnovna cena:Pokličite

Povpraševanje

Odraslih
+ -
Otoroci
+ -